Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Arabayı böyle park edince yağ full görünüyor. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Bu araba bozuk Acilen motor istiyor 1000 km de 500 ml yağ yakaıyorsa Sat kurtul(alım) hocam 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Koç 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Eğer yağ yakma kesin subap lastiklerinden kaynaklanıyor ise üst kapağı sökmeden sadece kulbütör kapağını söküp buji yuvalarından basınçlı hava vererek subap lastiklerini değiştiriyorlar. Çokta bir şey tutacağını zannetmem. Yanlış anlamayın kimsenin durumunu şartlarını yargılayacak değiliz ama, Neden bu kadar kısa km de en pahalı yağlar katkılar kullanarak değişimi yapıp sürekli stres altında takip ediyorsunuz anlamadım gerçekten . Her gün öleceğime bir gün öleyim der biraz para harcar kurtulurdum ben olsam, harcanan emeğe paraya ve zamana yazık. Daha da olmadı arabayı satardım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Hüseyin Koç yazdı: Eğer yağ yakma kesin subap lastiklerinden kaynaklanıyor ise üst kapağı sökmeden sadece kulbütör kapağını söküp buji yuvalarından basınçlı hava vererek subap lastiklerini değiştiriyorlar. Çokta bir şey tutacağını zannetmem. Yanlış anlamayın kimsenin durumunu şartlarını yargılayacak değiliz ama, Neden bu kadar kısa km de en pahalı yağlar katkılar kullanarak değişimi yapıp sürekli stres altında takip ediyorsunuz anlamadım gerçekten . Her gün öleceğime bir gün öleyim der biraz para harcar kurtulurdum ben olsam, harcanan emeğe paraya ve zamana yazık. Daha da olmadı arabayı satardım. Yok canım ne stresi, veri toplamayı severim. Subab lastiklerini değişmek 20000 tl idi iki sene önce. Sonra yağ doldurmanın daha ucuz olduğunu farkettim. Bu sefer yağ tüketiminin sebebi yüksek yağ harareti nedeniyle pcv valfinden yağ buharını emmeye çekilmesinden dolayı. Hızlı geldim, devir çevirdim. Bagajda yağ var, heyecanlı oluyor... Arabada zaten yağ seviye ölçeri var. Çok eksilirse öter. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Seviye ölçerde cortlarsa heyecan oturma odanda calisma masasi yaparsin. Butun hava kosullarinda yol egim rakim asfalt toprak tum verileri topladin. Artik tamir vakti, subap lastikleri sanziman alt takim kaporta vsvs. Veri veri diye kendini bitirdin tatildesin gardaş topraga bas kendi verini topraga. Gir suya bi çim karpuz at çatlat 😁 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Seviye ölçerde cortlarsa heyecan oturma odanda calisma masasi yaparsin. Butun hava kosullarinda yol egim rakim asfalt toprak tum verileri topladin. Artik tamir vakti, subap lastikleri sanziman alt takim kaporta vsvs. Veri veri diye kendini bitirdin tatildesin gardaş topraga bas kendi verini topraga. Gir suya bi çim karpuz at çatlat 😁 Ben arabacı adamım bu şeyler bana uğraşacak iş veriyor. Arabayı ölçecek düz zemin yok burda 4 derece eğim var , yağ ne kadar yakmış ölçemiyom. 2046 km de 0.3 litre yağ yakmışa benziyor. bu arada biçer işleri başladı. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Biz pilotlar anlamiyor arabadan. Biçer iyimis gerçek farming simülatör Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Biz pilotlar anlamiyor arabadan. Biçer iyimis gerçek farming simülatör Köy evine internet getirdiğim içim haberleri okuyabiliyorum. 2 tane vukuatı gördünmü.. grandland hybrid yanmış. Birde bu son olay.. https://x.com/bahtiyarfilm/status/2071482479714709827?s=20 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Selçuk Bakış yazdı: bizde fiber yok, şubelerde ki sistemler direk Turkcell yerel ağına bağlı, ofistekiler fiber olmadığı için superbox kurulu ben dosyaları google photosa taşıdım, artık orda biriktirip eve gidince atarım yutubeye Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Köy evine internet getirdiğim içim haberleri okuyabiliyorum. 2 tane vukuatı gördünmü.. grandland hybrid yanmış. Birde bu son olay.. https://x.com/bahtiyarfilm/status/2071482479714709827?s=20 Gordum dun yazdim konusuna psa dava acildi mevzusuna zaten arizayida yazmistim önceden. Cherry dersen lpg taktiysan gecmis olsun garanti gitti. Servis lpgden olmasa bile sorun yapmaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Gordum dun yazdim konusuna psa dava acildi mevzusuna zaten arizayida yazmistim önceden. Cherry dersen lpg taktiysan gecmis olsun garanti gitti. Servis lpgden olmasa bile sorun yapmaz bu gün 1780 metrenin üstüne tırmandım çok ama çok eğlenceli idi. Navigasyon beni kısa yol diye yaylaya çıkardı. Sonu zaten su geçişi çıktı. Neyseki sadece 5 km geri dönüş ile durumu kurtardık. Bu yolculuğu kendime ödül olarak verdiğim. 2 kredi kapattığım için bu ödülü hakkediyorum. hazır borcum yokken Citroeni kırbaçlıyorum patlarsa şimdi patlar. Ama daha patlamadı Tansu Kalafatoğlu yazdı: Yağ karteri delinmediyse elektrikli de girer. Motor gürültüsü olmadan doğada gezersin işte Tansu bi laf dedin başımıza geldi. Hafikte Dayımın Alfa 156 arabası karterini taşa vurdu. Karter patlamış, Hafikte tamirde, aliminyum kaynak yapılmış soğuması bekleniyordu. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 3 saat önce Paylaş 3 saat önce İlkay Başaran yazdı: Abi km saati heryerde aynı bilgiyi vermiyor ki. Ben burada 10 dakikada 20 km yol yapıyorum yaz kış, istanbulda 20 km yolu 2 saatte yapıyor adam. Haklısın da o zaman hangi devir aralığında kaç saat kullanıldığı istatistiği gerekir. O kadar teferruat yerine düz km daha pratik olur denmiş , dur kalk trafik daha yıpratıcı o bi gerçek. Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ben arabacı adamım bu şeyler bana uğraşacak iş veriyor. Arabayı ölçecek düz zemin yok burda 4 derece eğim var , yağ ne kadar yakmış ölçemiyom. 2046 km de 0.3 litre yağ yakmışa benziyor. bu arada biçer işleri başladı. Eksilen yağın nereye gittiği belli mi? Sızıntı vs? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: bu gün 1780 metrenin üstüne tırmandım çok ama çok eğlenceli idi. Navigasyon beni kısa yol diye yaylaya çıkardı. Sonu zaten su geçişi çıktı. Neyseki sadece 5 km geri dönüş ile durumu kurtardık. Bu yolculuğu kendime ödül olarak verdiğim. 2 kredi kapattığım için bu ödülü hakkediyorum. hazır borcum yokken Citroeni kırbaçlıyorum patlarsa şimdi patlar. Ama daha patlamadı Tansu bi laf dedin başımıza geldi. Hafikte Dayımın Alfa 156 arabası karterini taşa vurdu. Karter patlamış, Hafikte tamirde, aliminyum kaynak yapılmış soğuması bekleniyordu. tamam şimdi ikna oldum elektrikli giremez 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Eksilen yağın nereye gittiği belli mi? Sızıntı vs? Yanma odasına subap saplarından sızıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 58 dakika önce Yazar Paylaş 58 dakika önce (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Hafikte 156 ya binen dayı. hafikde Alfa 156 değilde, aliminyum kaynak nasıl bulmuş ben ona şaştım. 47 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts