Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Duster yol olmayan yerleri keşif için Haklısında onada bilek lazım. Bu c3 ile bile durumsal farkındalık okadar küçük olmasına rağmen eforlu. Duster ile araziye girmek daha korkunç olurdu. Nerde kaya var. Otların içinde sivri bişey varmı hep bir endişe. @Sinan Akgöl burayı air bnb üzerinden aylık 30 bine kiraya verebilirmiyiz diye soracaktım ama, nazar değdi traktörün alternatörü bozuldu yolda kaldık. @Sinan Akgöl burayı air bnb üzerinden aylık 30 bine kiraya verebilirmiyiz diye soracaktım ama, nazar değdi traktörün alternatörü bozuldu yolda kaldık. Resimleri upload etmek için buraya geldim çay olsa da içsek 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yanma odasına subap saplarından sızıyor. Çözümü astarı yüzünü geçer tahminim. Yağ ekleyip devam etmek en mantıklısı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Çözümü astarı yüzünü geçer tahminim. Yağ ekleyip devam etmek en mantıklısı. Egzos manifold söküp baktık. Resimde görüldüğü gibi supap kılavuzundan aşağı yağ akıyor. Çözümü subap lastiği değişecek. Üst kapak sökülüp yapılacak. Senede 2 litre yağ doldurmak daha ucuz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts