Selçuk Bakış 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: lezzetcideyim, etli ekmeği gömüp eve gidecem. Ertesi günde istanbul. Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Forum arabaları satarken ben km artırıyorum. 142000 km hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Nazarlaniyoz diye paylasmiyoz pek Hafta sonu kaçamağı, Ruslarla sıcak denizlere inme kritiği yaparken 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Nazarlaniyoz diye paylasmiyoz pek Hafta sonu kaçamağı, Ruslarla sıcak denizlere inme kritiği yaparken Evli olmasam japon ve koreli gelin kovalardım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) 142000 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce @Selçuk Bakış senin tükkana uğradım ama çıkkışdın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Evli olmasam japon ve koreli gelin kovalardım. Asyalı tercih etmiyorum. Ama söyle nerde kovalardin, vekaleten bakalım Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: @Selçuk Bakış senin tükkana uğradım ama çıkkışdın. 18:00 da topuklarım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 53 dakika önce Yazar Paylaş 53 dakika önce Kademeli emeklilik çıkarsa emekliyim. dünya Rally şampiyonu motor ile donatılmış C3 , Sivas toprak ve asfalt parkurlarında benim gözümde geçer not almıştır. Emeklilik sonrası yola devam ederiz Yorum bağlantısı
Recommended Posts