Selçuk Bakış 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: lezzetcideyim, etli ekmeği gömüp eve gidecem. Ertesi günde istanbul. Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Forum arabaları satarken ben km artırıyorum. 142000 km hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Nazarlaniyoz diye paylasmiyoz pek Hafta sonu kaçamağı, Ruslarla sıcak denizlere inme kritiği yaparken 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Nazarlaniyoz diye paylasmiyoz pek Hafta sonu kaçamağı, Ruslarla sıcak denizlere inme kritiği yaparken Evli olmasam japon ve koreli gelin kovalardım. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) 142000 17 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce @Selçuk Bakış senin tükkana uğradım ama çıkkışdın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Darbaz yazdı: Evli olmasam japon ve koreli gelin kovalardım. Asyalı tercih etmiyorum. Ama söyle nerde kovalardin, vekaleten bakalım 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: @Selçuk Bakış senin tükkana uğradım ama çıkkışdın. 18:00 da topuklarım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Kademeli emeklilik çıkarsa emekliyim. dünya Rally şampiyonu motor ile donatılmış C3 , Sivas toprak ve asfalt parkurlarında benim gözümde geçer not almıştır. Emeklilik sonrası yola devam ederiz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Evli olmasam japon ve koreli gelin kovalardım. E ayrııl 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: E ayrııl İstese yürür yani. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: E ayrııl H.Cenk Bayrakçı yazdı: İstese yürür yani. Evlenmeden önce olacak işti. Şimdi o defter kapandı. Plaza beyaz yakası anadolu kadını ile evlendim. Böyle rahatım. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Meğer benim arabayı bozan İstanbul havası imiş. Sivas hafik'in Topraklı yollarında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Grup N rally otomobil gibi dağ bayır sürüyorum. 50 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts