Selçuk Bakış Çarşamba 14:18 Paylaş Çarşamba 14:18 Ali Darbaz yazdı: lezzetcideyim, etli ekmeği gömüp eve gidecem. Ertesi günde istanbul. Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 14:53 Yazar Paylaş Çarşamba 14:53 Forum arabaları satarken ben km artırıyorum. 142000 km hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Çarşamba 15:02 Paylaş Çarşamba 15:02 Nazarlaniyoz diye paylasmiyoz pek Hafta sonu kaçamağı, Ruslarla sıcak denizlere inme kritiği yaparken 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 15:27 Yazar Paylaş Çarşamba 15:27 Mustafa Tüfekçi yazdı: Nazarlaniyoz diye paylasmiyoz pek Hafta sonu kaçamağı, Ruslarla sıcak denizlere inme kritiği yaparken Evli olmasam japon ve koreli gelin kovalardım. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 16:25 Yazar Paylaş Çarşamba 16:25 (düzenlendi) 142000 Çarşamba 16:37 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 16:43 Yazar Paylaş Çarşamba 16:43 @Selçuk Bakış senin tükkana uğradım ama çıkkışdın. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Çarşamba 17:19 Paylaş Çarşamba 17:19 Ali Darbaz yazdı: Evli olmasam japon ve koreli gelin kovalardım. Asyalı tercih etmiyorum. Ama söyle nerde kovalardin, vekaleten bakalım 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Çarşamba 19:36 Paylaş Çarşamba 19:36 Ali Darbaz yazdı: @Selçuk Bakış senin tükkana uğradım ama çıkkışdın. 18:00 da topuklarım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 20:20 Yazar Paylaş Çarşamba 20:20 Kademeli emeklilik çıkarsa emekliyim. dünya Rally şampiyonu motor ile donatılmış C3 , Sivas toprak ve asfalt parkurlarında benim gözümde geçer not almıştır. Emeklilik sonrası yola devam ederiz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 05:28 Paylaş Dün saat 05:28 Ali Darbaz yazdı: Evli olmasam japon ve koreli gelin kovalardım. E ayrııl 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 07:35 Paylaş Dün saat 07:35 İlkay Başaran yazdı: E ayrııl İstese yürür yani. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 08:50 Yazar Paylaş Dün saat 08:50 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: E ayrııl H.Cenk Bayrakçı yazdı: İstese yürür yani. Evlenmeden önce olacak işti. Şimdi o defter kapandı. Plaza beyaz yakası anadolu kadını ile evlendim. Böyle rahatım. Dün saat 08:51 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 09:00 Yazar Paylaş Dün saat 09:00 (düzenlendi) Meğer benim arabayı bozan İstanbul havası imiş. Sivas hafik'in Topraklı yollarında herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Grup N rally otomobil gibi dağ bayır sürüyorum. 23 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Selçuk Bakış yazdı: kaç yıllık eğri köprüyü de bükük yaptın ya Son köprü bükücü 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: . Grup N rally otomobil gibi dağ bayır sürüyorum. Tek fark Grup N rally otomobilleri en az +50 kmh daha hızlılar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Oğuzhan Çakır yazdı: Tek fark Grup N rally otomobilleri en az +50 kmh daha hızlılar Bugün 16 GB video dosyası ile İstanbul yoluna geçeceğim. Arabanın köydeki verdiği tat son derece keyifliydi. Çakma senqunental şanzıman gibi paddle shift kullanarak halihazırda Fransız rally öğrencilerinin kullandığı standart ds3 modelinden sadece 35 beygir eksiğimiz var. Köy yollarında 300 km’ye rağmen araba hala taş gibi, ağzımın kenarından salyalar aka aka kullandım. 700.000 TL bütçeyle alınabilecek en iyi otomobil motor şanzıman kombinasyonu. Otomatik kliması bile var. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Şimdi gelelim sadede şu ana kadar aldığım benzin yaklaşık 3500 lira. Bu Sivas yolculuğu için dönüşte depoda hala 20 litre benzin var. Kendi kendime limit koydum 2000 TL ile İstanbul'a dönmeyi amaçlıyorum. Yani asgari ücretli Bir çalışanın maaşının sadece %20 si ile 5 kişi Sivas'a gidip gelebiliyor. Bu araba için LPG'ye , ya da kendini kasıp elektrikli hiç gerek yok. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yani asgari ücretli Bir çalışanın maaşının sadece %20 si ile 5 kişi Sivas'a gidip gelebiliyor. Bu arabaya 5 kişi bindirisen uzun yolda 10 litre yakar 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yani asgari ücretli Bir çalışanın maaşının sadece %20 si ile 5 kişi Sivas'a gidip gelebiliyor. Bu araba için LPG'ye , ya da kendini kasıp elektrikli hiç gerek yok. 900 km civarı yolu; 100 km de 6 litre yakan benzinli araç 5600 liraya gider gelir. Bu çok iyi/mükemmel bir rakam değil. Günümüzde birçok benzinli araç bunu yakalıyor zaten. Elektrikli bir araçta 100 km de 17 kw tüketse (daha az tüketir benzinli şartlarında kullanılırsa) 4500 lira yapar. 1000 lira fark çok veya az demiyorum ama elektrikli araç alanlar sadece tüketim için almıyor Ya da mesele a noktasından b ye gitmek gibi bakıp "fazla para vermeye gerek yok" ise o zaman çok daha makul seçenekler var. Arabaya 5 kişi binip 900 km yol gitmek fikrinde sürücü kim? Arkada 3 kişi 900 km yola ne dersiniz 5 kişi ile olay bitmiyor, bagajı da ona göre olacak. Tüketim için o araçta kafadan 2 litre ekleyin. Otobüs biletiyle vs kıyaslarsanız 2 kişi bile makul bence. Ama 5 kişi o araçla olmaz o iş, çok yorar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts