Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Depo tamda dediğim gibi 2000tl fullendi. Yorum bağlantısı
ibrahim Tiryaki 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yapmak için heyecanlanıyorum Yenge seni bu sabırla boşamadıysa daha da boşamaz 900 km yol 90 km sabit hız. Çile bülbülüm çile. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Alfa pek düz olmayan zemine park edilmeyi sevmez. Varyatör ses yapıyor mu ilk çalışmada. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Benzinin lt si kaç lira 5 ile 6 yer değişecek, ufak bir yazım hatası olmuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Seyir hızımı 95 km sabitledim. Çünkü tork marjı daha düşük hızda yetmiyor. Şanzıman sık vites değişiyor. Ama 95 yapınca 2800 devirde 5-4 arasında vites kalıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Talep ettiğim menzilin üzerine çıkınca hızlı yüze sabitledim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce 700 km menzil ama 600 km yol var. Ama dayanamıycam, arabanın üstün performansı beni zor zapt ediyor. Ankara girişte yakıt alacam. O yakıtla 110 sabit gideceğim. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: 700 km menzil ama 600 km yol var. Ama dayanamıycam, arabanın üstün performansı beni zor zapt ediyor. Ankara girişte yakıt alacam. O yakıtla 110 sabit gideceğim. Üstün performans mı 110 mu😂 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Kırıkkale’den sonra elmadağ yüksek performansınla tırmandın öyle ki sol şeritte asla bırakmadım önümdeki BMW’lere dizel 1.6 Egealara flaş yakmak zorunda kaldım arabanın eşsiz şanzımanı öyle güzel vites attırıyor ki insan için bulunmaz nimet. Buraya kadar yolun yakıt tüketimi 5.5 litre Shell’deyim depoyu doldurdum kahve molası verdim annem de bir sigara içiyor ve yola devam Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Şimdi Yazar Paylaş Şimdi Cankurtaran rampası okadar bozuk asfaltki, arabamdan parçalar koptu sandım. 110 km hızla istanbula doğru devam ediyoruz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts