Ali Darbaz Pazar 16:08 Yazar Paylaş Pazar 16:08 Koray Demir yazdı: 1.0 kappa motor ayten çok güzel araçtı sattığın kötü oldu. Ev finansman için peşinat oldu yapacak bir şey yok. Babamın arabasını kullandım iki sene kendimi toplayana kadar. Eşim calismadigi için zor bir süreçti. Maaşımın büyük bir kısmını krediye veriyorduk yemekçiye bir şey kalmıyordu annemlerde yemek yiyorduk. Buna da şükür . 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 16:14 Yazar Paylaş Pazar 16:14 Komşumun Hyundai i30 1.6 otomatik aracı kapımın önünde bozuldu araba tam LPG’ye geçerken beyin yaktı. Kesin LPG yüzüne yanmıştır. Arabanın şanzıman beynine ve klima beynine ulaşabiliyorum ECU çalışmıyordu. Araba servisten geldi 22.000 TL beyin parası verdi. Çıkma beyin almış. LPG olmasaydı o araba yanmazmazdı. Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazar 19:02 Paylaş Pazar 19:02 Ali Darbaz yazdı: Ev finansman için peşinat oldu yapacak bir şey yok. Babamın arabasını kullandım iki sene kendimi toplayana kadar. Eşim calismadigi için zor bir süreçti. Maaşımın büyük bir kısmını krediye veriyorduk yemekçiye bir şey kalmıyordu annemlerde yemek yiyorduk. Buna da şükür . Bu sene de C3 ü satıp yeni bir ev alalım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 19:03 Yazar Paylaş Pazar 19:03 Koray Demir yazdı: Bu sene de C3 ü satıp yeni bir ev alalım. Yok daha neler, 43 yaşındayım. Artık Kredi ödemek istemiyorum para yemek istiyorum. 65 göreceğim mechül. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazar 20:43 Paylaş Pazar 20:43 Ali Darbaz yazdı: Yok daha neler, 43 yaşındayım. Artık Kredi ödemek istemiyorum para yemek istiyorum. 65 göreceğim mechül. kızının geleceğini garanti altına aldın mı ? Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazar 21:38 Paylaş Pazar 21:38 Ali Darbaz yazdı: 65 göreceğim mechül. Kronik hastalıkları bu kadar dert etme. Yemene içmene, uyumana ve sağlığına dikkat edeceksin bu kadar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 21:42 Yazar Paylaş Pazar 21:42 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: kızının geleceğini garanti altına aldın mı ? Kızımı öğrenim için destek olucam. Bana çalışmaya başlayınca yazlık ve 4x4 SUV alması konusunda nlaştık. Babalık büyütmek bedavamı Pazar 23:04 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazartesi 05:58 Paylaş Pazartesi 05:58 Ali Darbaz yazdı: Kızımı öğrenim için destek olucam. Bana çalışmaya başlayınca yazlık ve 4x4 SUV alması konusunda nlaştık. Babalık büyütmek bedavamı Şaka olduğunu düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 saat önce Yazar Paylaş 20 saat önce (düzenlendi) Kanalının adını "devirsiz adam" olarak değiştirdim. Uydu bence 16 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Yarı otomatik C3 ne güzeldi çeker bunu Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yarı otomatik C3 ne güzeldi çeker bunu C3 karavanı değil karavan c3ü çeker bence şu videoya bak yine de Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Selçuk Bakış yazdı: C3 karavanı değil karavan c3ü çeker bence şu videoya bak yine de karavanın 12 ay peşin fiyata taksitli olması ilgimi çekti. Not almak maksadıyla foruma ekledim. Daha önce yarı otomatik bir toyota karavan çekerken çok zorlanmış. Arka planda araştırmayı yaptım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts