İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Ü.Emre Kartal yazdı:

Şirket 5.5 liradan km başı kullanım ücreti kesiyormuş, o sebeple öyle hesaplıyor i20 yi :)

Kendi aracında ise diğer hiçbir bakım maliyetini eklemiyor. 

fark ettim , kuantum matematiği gibi 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl
Ü.Emre Kartal yazdı:

Şirket 5.5 liradan km başı kullanım ücreti kesiyormuş, o sebeple öyle hesaplıyor i20 yi :)

Simdi oturdu sirketsel durumlar 🙂

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sinan Akgöl yazdı:

Simdi oturdu sirketsel durumlar 🙂

Bakımı araba yatarkende yapıyorum, sigorta ve kasko her sene yenileniyor. Bunlar benim tasarruf edebildiğim şeyler değil. Arabayı kullanarak maaş kesintilerinin önüne gecebilir ve yaptığım tasarrufla aracın kasko sigorta vs ücretinide aradan çıkarabilirim. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Ü.Emre Kartal yazdı:

Ben bu ödemeleri araç haretsiz parkta yatarkende zaten yapıyorum. Şimdi çalıştırarak kendi masrafını kendisi çıkarıcak. Geçen sene şirket aracı ile 12000 km şahsi kullanım sonucu 36000 tl maaş kesintisi yaşdım. Şimdi yükselen yakıt giderleri nedeniyle aynı km maliyeti 66000 tl tutar. Benim citroenin bir yıllık mtv ve yakıt 60000 bin zor tutar. 

İ20 12000 km kullanımı ve aracımın masrafları 80000 tl geçer.

İ20 kullanmayıp c3 devam etsem tüm masrafını ve yakıtını karşılar üstüne para kalır. Artanıda Cruze bakım yaparız.

Siz diyorsunuz ki C3 sat sadece i20 ile devam et. O araba alındığında süreç bitmiştir. Araç alınması eşimin talebiydi oldu bitti. 

Evin otoparkı boş mu kalsın.

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...