İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neden ki? Japona binen anlamaz. Bu arada japoncanız çok iyi, japon musunuz? 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Sen eu yada baska ulkeleri baz alma hatta kodlari verileri pdfleri baz alma. İstanbuldaki iki tane olan buyuk yetkili serviste git gene o bisiklet zinciri takmaya devam ediyorlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Sinan Akgöl yazdı: Sen eu yada baska ulkeleri baz alma hatta kodlari verileri pdfleri baz alma. İstanbuldaki iki tane olan buyuk yetkili serviste git gene o bisiklet zinciri takmaya devam ediyorlar. Tamam işte yenisi bisiklet zinciri gibi olan. Eski zincirde bakla yapısı çok cılız tel tel bir şey. Yeni zincir 300k km gidiyor diyorlar. Dikkat ettiysen mini cooper 180 bin kmde. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Tamam işte yenisi bisiklet zinciri gibi olan. Eski zincirde bakla yapısı çok cılız tel tel bir şey. Yeni zincir 300k km gidiyor diyorlar. Dikkat ettiysen mini cooper 180 bin kmde. Bir Izin gununde bir gun bisiklete binme ben seni önce maslak sanayi ordan borusan servise gezi turu yaptirim 🙂 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Japona binen anlamaz. Anlamadım .. 15 dakika önce tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 7 dakika önce Paylaş 7 dakika önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: Anlamadım .. Ruhsuz adamsin 😁 Yorum bağlantısı
Recommended Posts