Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Köksal Yılmaz yazdı: Duster yol olmayan yerleri keşif için Haklısında onada bilek lazım. Bu c3 ile bile durumsal farkındalık okadar küçük olmasına rağmen eforlu. Duster ile araziye girmek daha korkunç olurdu. Nerde kaya var. Otların içinde sivri bişey varmı hep bir endişe. @Sinan Akgöl burayı air bnb üzerinden aylık 30 bine kiraya verebilirmiyiz diye soracaktım ama, nazar değdi traktörün alternatörü bozuldu yolda kaldık. @Sinan Akgöl burayı air bnb üzerinden aylık 30 bine kiraya verebilirmiyiz diye soracaktım ama, nazar değdi traktörün alternatörü bozuldu yolda kaldık. Resimleri upload etmek için buraya geldim çay olsa da içsek 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yanma odasına subap saplarından sızıyor. Çözümü astarı yüzünü geçer tahminim. Yağ ekleyip devam etmek en mantıklısı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Selçuk Keleş yazdı: Çözümü astarı yüzünü geçer tahminim. Yağ ekleyip devam etmek en mantıklısı. Egzos manifold söküp baktık. Resimde görüldüğü gibi supap kılavuzundan aşağı yağ akıyor. Çözümü subap lastiği değişecek. Üst kapak sökülüp yapılacak. Senede 2 litre yağ doldurmak daha ucuz. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: burası semaver ile efsane olurmuş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Amcamın traktörünü tamda yol ortasında kalmış. Tamire geldik. Küçüçük 3 silindirli motoru var. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Baki Türüç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Her ay bir kredi kapatıp finansal olarak özgür olunca, her günü 1 bisiklet parası olan bir otele ücret ödemeden bu işin finansmanı nasıl olmalı , senin fikrin ne. Bu arada 100 bin sembolik yazdım. Hesaplaması kolay olması için her ay bir kredi kapatıp finansal olarak biraz daha rahatlamak fikri güzel de ama işin araba tarafında planı doğru kurmak çok önemli. 100 bin gibi sembolik bir rakamda bile taksidin yormaması gerek toplam geri ödemede şişmeyecek öyle abartı. yoksa her ay kredi kapatayım derken bu sefer sürekli borç döngüsü içinde kalırsın hızlı kredi veren bankalar valla işi aldı götürdü. istiyosun tak veriyo hemen. ben öyle aaraba aldım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 42 dakika önce Yazar Paylaş 42 dakika önce (düzenlendi) Baki Türüç yazdı: her ay bir kredi kapatıp finansal olarak biraz daha rahatlamak fikri güzel de ama işin araba tarafında planı doğru kurmak çok önemli. 100 bin gibi sembolik bir rakamda bile taksidin yormaması gerek toplam geri ödemede şişmeyecek öyle abartı. yoksa her ay kredi kapatayım derken bu sefer sürekli borç döngüsü içinde kalırsın hızlı kredi veren bankalar valla işi aldı götürdü. istiyosun tak veriyo hemen. ben öyle aaraba aldım Araba almasakda olanla gezsek tozsak. Miss gibi olmaz mı. Borç öde öde nereye kadar. Sıfır arabanında vergisi bakımı kaskosu pahalı. Tansu Kalafatoğlu yazdı: burası semaver ile efsane olurmuş. Babamın zamanında yaptığı ama artık sinek avlayan bir yer daha var. Maalesef artık gençler büyüdü evlendi kimse memlekete gelmiyor. 39 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts