Çağrı Alaf 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Bugün geri geri park ederken dalgınlığıma gelmiş olacak gazı biraz fazla açtım. Araç arkadaki kutulara çarpmadan ani bir frenleme ile kendi durdu. Böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Beni masraftan kurtarmış oldu. Ayrıca Auto Hold tuşu trafikte çok işime yaradı. Bastığın zaman yeni Sprinterlar gibi frene biraz şiddetli bastığın taktirde ayağını çekebiliyorsun araç kendiliğinden yürümüyor gaza basman lazım bu da sağ ayağa biraz dinlenme fırsatı veriyor. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Çağrı Alaf yazdı: Böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Beni masraftan kurtarmış oldu. bir ge geri giderken sol kapıyı açsana baklım fren yapacak mı? not evde denemeyiniz Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Çağlar Bayur yazdı: bir ge geri giderken sol kapıyı açsana baklım Niye? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Haziran Paylaş 7 Haziran Çağrı Alaf yazdı: Niye? tekink araştırma için yahu, golf olsa frene basıyor, kötü niyet yok yani Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Asuman’a birkaç parça sipariş ettim. Ön Tampon uzatması - Parlak Siyah Difüzör - Parlak Siyah Yan etekler - Parlak Siyah Rüzgarlık - Parlak Siyah Fren soğutma çıkışları. (Dümenden) Araç rengiyle aynı kırmızı. Bir de şu araçtakinden egzoz uçları. Bu arada bu aracın rüzgarlığı ile benim siparişteki aynı. Ne abartılı ne muhlis. Bakalım nasıl olacak. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Sadece şu sahte fren delikleri özel işçilik istediğinden Japonya’dan gelecek onun için de herhangi bir vergi yok abi. Toptan satmaya getirsen yüzde 10 KDV ödersin. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bir ge geri giderken sol kapıyı açsana baklım fren yapacak mı? not evde denemeyiniz Qashqai kapı açık yürümüyor.. Ama yürürken açınca ne yapar denemedim.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Qashqai kapı açık yürümüyor.. Ama yürürken açınca ne yapar denemedim.. nasıl yani? Mesela sıkıntılı bi yerde kapıyı açıp yere baka baka geri gitmiyor mu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: denemedim.. aaa hayret, hemen bir toplantı yapmalı sen tükkana git acilmiş de öhööö öhhööö 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: nasıl yani? Mesela sıkıntılı bi yerde kapıyı açıp yere baka baka geri gitmiyor mu Gitmiyor. Hemen P'ye alıyor. Çağlar Bayur yazdı: öhööö öhhööö Gitsem iyi olur.. öhö öhö 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts