Yurdaer Elay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: Baba tarafım aborjin muhaciri hocam Evrime inanmıyorlar bir de.. beyazlamak epey zaman almış olmalı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Evrime inanmıyorlar bir de.. beyazlamak epey zaman almış olmalı Buzdolabı boyası ama saç döküyor 2 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bunu sat sana type-r aldıralım. Genç bekar adam ne işin var cSuvda. Miata felan miss gibi giderdi sana. Ben evli adamım , orada yaşasam alacağım son araba suvcuk olurdu. Miss gibi 2,5 tna motorlu Camry varken. Captur ikame araç diye biliyorum.. öyle değil mi @Çağrı Alaf? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Captur ikame araç diye biliyorum.. öyle değil mi @Çağrı Alaf? Evet abi, Captur kaskomun kiralık araç departmanından sağlandı. Ali abi aldım sandı sanırım. Diğerinin tamiri bitene kadar kullanacağım. Mazda'nın 2 kapısı değişecek. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Çağrı Alaf yazdı: Evet abi, Captur kaskomun kiralık araç departmanından sağlandı. Ali abi aldım sandı sanırım. Diğerinin tamiri bitene kadar kullanacağım. Mazda'nın 2 kapısı değişecek. Ben Renault’yu hiç görmedim direk Mazda için yazmıştım Yorum bağlantısı
Recommended Posts