Çağrı Alaf 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tutanak vesaire yok, sözlü beyan üzere. Kaza anında kazanın yaşandığına delil olarak birkaç fotoğraf çekilir, sonra taraflar sürücü belgelerinin fotoğraflarını çekerler bu kadar sonra herkes evine. Eve geldim sigortamı aradım, sigortama karşı tarafın plakasını, ad soyadını ve adresini verdim. Ardından kazanın hangi yolda saat kaçta ne şekilde yaşandığını anlattım tamam. Elimde görüntüler var dedim, karşı taraf itiraz ederse mobese ile beraber başvururuz şu an gerek yok biz önce masrafınızı karşılayacağız sonra da masrafı karşı tarafın sigortası ile bilare aramızda çözeceğiz minvalinde bir şey dediler. Bana düşen yarın gelecek çekiciye arabayı vermek sonrasında verdikleri adrese gidip bir aracım tamir edilene kadar binebileceğim bir kiralık araba seçmek son olarak aracım tamirden geldikten sonra kontrol etmek. Ömür boyu tamir garantisi altında eğer sonradan tamir ediliş şeklini beğenmezsem başka bir tamircide daha kapsamlı tamir hakkım varmış atıyorum boya tutmadı paneller arası fark var o yüzden tüm aracı komple boyatmak gibi vs. Soul Crystal Red Mazda Kırmızı çok farklı bir renk bakalım nasıl yapacaklar. Sigorta bu tarz işlemler sonrası müşteriyi arıyormuş, sadece müşterinin iyi boyamışlar ya da iyi göçük düzeltmişler tarzı geri bildirim aldığı yerlerle iş tutuyormuş o yüzden biz bulsak daha iyi siz tamirci seçme işini boş verin dediler tamam dedim. Cepten çıkacak para sıfır dolar. Kiralık arabayı seçeceğim yere giderken kullanacağım taksinin parası da ödeniyor. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts