İçeriğe Yönlendir

Project Küçük Enişte :D

Tolga özbulut

Recommended Posts

Tolga özbulut
(düzenlendi)

Bugün elektrikli dikiz aynası işini tamamladım

Tabi plastik çerçeve ince ondan önce 7mm eva bant vardı elimde onu içten çerçevenin çevresini döndüm kalınlık elde ettim sonra 3m bant ile yapıştırdım 

IMG_20260921_152149.jpg

IMG_20260921_155805.jpg

IMG_20260921_155742.jpg

IMG_20260921_152028.jpg

IMG_20260921_155837.jpg

Birde son blower fan hiz ayarı için pwm voltaj regülatörü eklemiştik , potansiyometre düğmesi için analog saati söktüm yerine 3d baskıdan düğme yeri yaptık onuda boyadım vernikledim düğmeyi montaj etmesi kaldı 

IMG_20260921_160053.jpg

tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

@Tolga özbulut bayağı orjinal yapmissin masallah.. Sadece tek kusuru ekranla birlesince epey bi kesmis görüş açısını..

Sagda solda ariyoruz aha elinde mis gibi kapak varmis, keske yapistirmadan evvel denk gelseydi 3d taramasini yaptirir az daha kısa ve minimalini de bizim fluya yapsaydık :elveda: 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Tolga özbulut
(düzenlendi)

@Alpay Sumer

Şansa denk geldi sahibinden gördüm kapağı var diye aldım bende , bağlantı metali aynıymış diğer aynalar ile ben bilmiyordum camcım takarız demese almazdım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tolga özbulut
(düzenlendi)
Alpay Sumer yazdı:

@Tolga özbulut bayağı orjinal yapmissin masallah.. Sadece tek kusuru ekranla birlesince epey bi kesmis görüş açısını..

Sagda solda ariyoruz aha elinde mis gibi kapak varmis, keske yapistirmadan evvel denk gelseydi 3d taramasini yaptirir az daha kısa ve minimalini de bizim fluya yapsaydık :elveda: 

@Alpay Sumer

Sana da özel mesaj atılmıyor abi bir kaç gün bekleyim belki benim çerçeve düşme yapar 😆 sökmek zorunda kalırım o zaman bakalım yada çıkmacı vs bakmak lazım 

Aha vallahi buldum gibi bir baksana uyar dimi sana , senin ayna neydi

Sahibinden ilan no: 1340464346

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Tolga özbulut yazdı:

@Alpay Sumer

Sana da özel mesaj atılmıyor abi bir kaç gün bekleyim belki benim çerçeve düşme yapar 😆 sökmek zorunda kalırım o zaman bakalım yada çıkmacı vs bakmak lazım 

Aha vallahi buldum gibi bir baksana uyar dimi sana , senin ayna neydi

Sahibinden ilan no: 1340464346

Ayna captur'un.. Bende tablet yaptiracagim tabletle beraber olunca bayaa görüntü alanı azalıyor..  ben bi tık daha ufak bisey yaptirmayi düsünüyorum.. Ha olduki yaptiramadim ozaman mecburen bunu alacağım..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Sinan Akgöl yazdı:

Bu kapak olur gibi bu arada cidden.

olur olur.. Ama daha minimal bisey yapacagız 3d ile.. Olduki sacma bisey oldu, veya yapamadik ozmaan bunu alacagım.. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...