Tolga özbulut 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Bugün elektrikli dikiz aynası işini tamamladım Tabi plastik çerçeve ince ondan önce 7mm eva bant vardı elimde onu içten çerçevenin çevresini döndüm kalınlık elde ettim sonra 3m bant ile yapıştırdım Birde son blower fan hiz ayarı için pwm voltaj regülatörü eklemiştik , potansiyometre düğmesi için analog saati söktüm yerine 3d baskıdan düğme yeri yaptık onuda boyadım vernikledim düğmeyi montaj etmesi kaldı 12 saat önce tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 saat önce Paylaş 10 saat önce @Tolga özbulut bayağı orjinal yapmissin masallah.. Sadece tek kusuru ekranla birlesince epey bi kesmis görüş açısını.. Sagda solda ariyoruz aha elinde mis gibi kapak varmis, keske yapistirmadan evvel denk gelseydi 3d taramasini yaptirir az daha kısa ve minimalini de bizim fluya yapsaydık 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) @Alpay Sumer Şansa denk geldi sahibinden gördüm kapağı var diye aldım bende , bağlantı metali aynıymış diğer aynalar ile ben bilmiyordum camcım takarız demese almazdım 9 saat önce tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts