Tolga özbulut Pazartesi 13:12 Yazar Paylaş Pazartesi 13:12 (düzenlendi) Bugün elektrikli dikiz aynası işini tamamladım Tabi plastik çerçeve ince ondan önce 7mm eva bant vardı elimde onu içten çerçevenin çevresini döndüm kalınlık elde ettim sonra 3m bant ile yapıştırdım Birde son blower fan hiz ayarı için pwm voltaj regülatörü eklemiştik , potansiyometre düğmesi için analog saati söktüm yerine 3d baskıdan düğme yeri yaptık onuda boyadım vernikledim düğmeyi montaj etmesi kaldı Pazartesi 13:21 tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazartesi 14:52 Paylaş Pazartesi 14:52 @Tolga özbulut bayağı orjinal yapmissin masallah.. Sadece tek kusuru ekranla birlesince epey bi kesmis görüş açısını.. Sagda solda ariyoruz aha elinde mis gibi kapak varmis, keske yapistirmadan evvel denk gelseydi 3d taramasini yaptirir az daha kısa ve minimalini de bizim fluya yapsaydık 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut Pazartesi 15:36 Yazar Paylaş Pazartesi 15:36 (düzenlendi) @Alpay Sumer Şansa denk geldi sahibinden gördüm kapağı var diye aldım bende , bağlantı metali aynıymış diğer aynalar ile ben bilmiyordum camcım takarız demese almazdım Pazartesi 15:36 tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut Salı 16:40 Yazar Paylaş Salı 16:40 (düzenlendi) Alpay Sumer yazdı: @Tolga özbulut bayağı orjinal yapmissin masallah.. Sadece tek kusuru ekranla birlesince epey bi kesmis görüş açısını.. Sagda solda ariyoruz aha elinde mis gibi kapak varmis, keske yapistirmadan evvel denk gelseydi 3d taramasini yaptirir az daha kısa ve minimalini de bizim fluya yapsaydık @Alpay Sumer Sana da özel mesaj atılmıyor abi bir kaç gün bekleyim belki benim çerçeve düşme yapar 😆 sökmek zorunda kalırım o zaman bakalım yada çıkmacı vs bakmak lazım Aha vallahi buldum gibi bir baksana uyar dimi sana , senin ayna neydi Sahibinden ilan no: 1340464346 Salı 16:41 tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 19:38 Paylaş Salı 19:38 Tolga özbulut yazdı: @Alpay Sumer Sana da özel mesaj atılmıyor abi bir kaç gün bekleyim belki benim çerçeve düşme yapar 😆 sökmek zorunda kalırım o zaman bakalım yada çıkmacı vs bakmak lazım Aha vallahi buldum gibi bir baksana uyar dimi sana , senin ayna neydi Sahibinden ilan no: 1340464346 Ayna captur'un.. Bende tablet yaptiracagim tabletle beraber olunca bayaa görüntü alanı azalıyor.. ben bi tık daha ufak bisey yaptirmayi düsünüyorum.. Ha olduki yaptiramadim ozaman mecburen bunu alacağım.. 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Salı 19:51 Paylaş Salı 19:51 Sinan Akgöl yazdı: Bu kapak olur gibi bu arada cidden. olur olur.. Ama daha minimal bisey yapacagız 3d ile.. Olduki sacma bisey oldu, veya yapamadik ozmaan bunu alacagım.. Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce İnsan acemi olup birde düşünmeden iş yapınca en ufak işi berbat ediyor 😁 Potansiyometre düğmesini 3d baskı ile yaptığımız plastiğe monte etmek için önce epoksi yapıştırıcı ile arkadan yapıştırmayı denedim tabi yapıştırıcı taştı her yere berbat oldu sökerkende kırdım İyi ki yedek potansiyometre düğmes vardı , plastiği yeniden boyadım , sonra aklima bir somun ve pul fikri geldi zaten düğme örtecekti onu öyle yapınca mis gibi oldu sevindirik oldum 😆 arkadan da 3m bant ile takviye ettim az mis Voltaj regülatörü içinde plastik elektrik kutusu aldım tekrar nasıl olsa teybi söktük oradan Android ekran var diye ama kutu yinede büyük geldi düğmenin kablosu yetişmiyor yuvaya bu sefer neyse kutuyu kestim yüksekliğini düşürdüm az yukarı sığar artık Kolay gibi görünüyor ama önce işler zor hele birde benim gibi acemi ve titiz biri iseniz zulüm oluyor 🙃 4 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 37 dakika önce Yazar Paylaş 37 dakika önce (düzenlendi) Neyse kutu felan sığmadı patpata sardım 😁 araya koydum , her zaman ki gibi çift taraflı bant ile de yapıştırdım şuan için sağlam duruyor olmazsa sıcak silikon takviyesi yaparım sonunda işi bitirdim Son bir iş kaldı , akıl verecek öneri sunacak olursa dinlerim kapı içlerinin iç tarafına yalıtım malzemesi gibi bişey koymak hem ısı hemde toz girmesin diye Aerojel diye bir ürün var hem ısı yalıtımlı için kullanabilirim belki olmazsa yine elastomerik sünger 5-6mm en fazla yoksa kapı plastiği kapanmaz gibi Dış kapı sacinda 19mm elastrometrik sünger yapmıştım daha önce https://www.izomarket.com/aerojel/aerojel-kece-sert-u-8682974008828 29 dakika önce tarihinde Tolga özbulut tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts