Tamer Topaç 57 dakika önce Paylaş 57 dakika önce Ayhan Asil yazdı: cam tavan mı meridyan mı karar veremiyoruz. O zaman hayırlı olsun. Ses sistemi her zaman yapılabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce (düzenlendi) 3 milyon batarya ve pilden oluşan bir araba için fazla değilmi. Banka temsilcileri 3 milyona %44 kar payı vermek için tırmaladığı bir dönemde bilemedim. 25 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 dakika önce Paylaş 12 dakika önce Ayhan Asil yazdı: Abi kahvaltıda çift kaşarlı ve sucuklu tost olsa yeter, masrafa gerek yok. Öğleyin 1 tanecik portakallı ördek olsa kafi, akşam dükkanı kapatıp eve geçeriz abi, anlayacağın bizim sana pek bi sıkıntımız ağırlığımız olmaz yani. 4 kavunla memleketi tavaf eden adamsın biliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 3 milyon batarya ve pilden oluşan bir araba için fazla değilmi. Banka temsilcileri 3 milyona %44 kar payı vermek için tırmaladığı bir dönemde bilemedim. Seneye kaç para olacak araç? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 2 dakika önce Paylaş 2 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 3 milyon batarya ve pilden oluşan bir araba için fazla değilmi. Banka temsilcileri 3 milyona %44 kar payı vermek için tırmaladığı bir dönemde bilemedim. Pilsizinde neye veriliyor 3 milyon? Yorum bağlantısı
Recommended Posts