Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayhan Asil yazdı: cam tavan mı meridyan mı karar veremiyoruz. O zaman hayırlı olsun. Ses sistemi her zaman yapılabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 54 dakika önce Paylaş 54 dakika önce (düzenlendi) 3 milyon batarya ve pilden oluşan bir araba için fazla değilmi. Banka temsilcileri 3 milyona %44 kar payı vermek için tırmaladığı bir dönemde bilemedim. 54 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Ayhan Asil yazdı: Abi kahvaltıda çift kaşarlı ve sucuklu tost olsa yeter, masrafa gerek yok. Öğleyin 1 tanecik portakallı ördek olsa kafi, akşam dükkanı kapatıp eve geçeriz abi, anlayacağın bizim sana pek bi sıkıntımız ağırlığımız olmaz yani. 4 kavunla memleketi tavaf eden adamsın biliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 3 milyon batarya ve pilden oluşan bir araba için fazla değilmi. Banka temsilcileri 3 milyona %44 kar payı vermek için tırmaladığı bir dönemde bilemedim. Seneye kaç para olacak araç? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 3 milyon batarya ve pilden oluşan bir araba için fazla değilmi. Banka temsilcileri 3 milyona %44 kar payı vermek için tırmaladığı bir dönemde bilemedim. Pilsizinde neye veriliyor 3 milyon? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Ayhan Asil yazdı: Cüzdan oluşturduk, Paycell'e üye olduk, sipariş için herşey tamam abi, ama cam tavan mı meridyan mı karar veremiyoruz. Meridyan sisteme oy veriyorum. Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Metin Uzunoğlu yazdı: Meridyan sisteme oy veriyorum. T10f e oy veriyorum ben, hem meridyan hem cam tavan dahil alınabiliyor o zaman Ama illa t10x alınacaksa cam tavan derim Yorum bağlantısı
Erkam Elma 9 dakika önce Paylaş 9 dakika önce Tabi ki cam tavan satarken de tercih nedeni meridian dan önce seçilir bence Yorum bağlantısı
Recommended Posts