Tamer Topaç 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayhan Asil yazdı: cam tavan mı meridyan mı karar veremiyoruz. O zaman hayırlı olsun. Ses sistemi her zaman yapılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) 3 milyon batarya ve pilden oluşan bir araba için fazla değilmi. Banka temsilcileri 3 milyona %44 kar payı vermek için tırmaladığı bir dönemde bilemedim. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Ayhan Asil yazdı: Abi kahvaltıda çift kaşarlı ve sucuklu tost olsa yeter, masrafa gerek yok. Öğleyin 1 tanecik portakallı ördek olsa kafi, akşam dükkanı kapatıp eve geçeriz abi, anlayacağın bizim sana pek bi sıkıntımız ağırlığımız olmaz yani. 4 kavunla memleketi tavaf eden adamsın biliyoruz 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 48 dakika önce Paylaş 48 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 3 milyon batarya ve pilden oluşan bir araba için fazla değilmi. Banka temsilcileri 3 milyona %44 kar payı vermek için tırmaladığı bir dönemde bilemedim. Seneye kaç para olacak araç? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 3 milyon batarya ve pilden oluşan bir araba için fazla değilmi. Banka temsilcileri 3 milyona %44 kar payı vermek için tırmaladığı bir dönemde bilemedim. Pilsizinde neye veriliyor 3 milyon? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 38 dakika önce Paylaş 38 dakika önce Ayhan Asil yazdı: Cüzdan oluşturduk, Paycell'e üye olduk, sipariş için herşey tamam abi, ama cam tavan mı meridyan mı karar veremiyoruz. Meridyan sisteme oy veriyorum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 36 dakika önce Paylaş 36 dakika önce Metin Uzunoğlu yazdı: Meridyan sisteme oy veriyorum. T10f e oy veriyorum ben, hem meridyan hem cam tavan dahil alınabiliyor o zaman Ama illa t10x alınacaksa cam tavan derim 1 Yorum bağlantısı
Erkam Elma 21 dakika önce Paylaş 21 dakika önce Tabi ki cam tavan satarken de tercih nedeni meridian dan önce seçilir bence 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 9 dakika önce Yazar Paylaş 9 dakika önce İlkay Başaran yazdı: 4 kavunla memleketi tavaf eden adamsın biliyoruz Murat Sürmeli yazdı: Pilsizinde neye veriliyor 3 milyon? Aynen öyle abi, onlara da istiyorlar 3 milyon Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 dakika önce Paylaş 5 dakika önce Ses sistemi sonradan yapılabilir, ben olsam cam tavan alırdım. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 dakika önce Yazar Paylaş 5 dakika önce Erkam Elma yazdı: Tabi ki cam tavan satarken de tercih nedeni meridian dan önce seçilir bence Oğlanlara anlatabilsem bunu. Metin Uzunoğlu yazdı: Meridyan sisteme oy veriyorum. Metin abi sizin oyunuz iki sayılıyor bu seçimde, dikkate alındı. .... Murat Sürmeli yazdı: T10f e oy veriyorum ben, hem meridyan hem cam tavan dahil alınabiliyor o zaman Ama illa t10x alınacaksa cam tavan derim Bütün aydın, okumuş, görmüş geçirmiş abilerim.... tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim. Ü.Emre Kartal yazdı: Ses sistemi sonradan yapılabilir, ben olsam cam tavan alırdım. Emreciğim ellerine dillerine sağlık. Tavsiyen alındı. Çok teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts