Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ayhan Asil yazdı: cam tavan mı meridyan mı karar veremiyoruz. O zaman hayırlı olsun. Ses sistemi her zaman yapılabilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) 3 milyon batarya ve pilden oluşan bir araba için fazla değilmi. Banka temsilcileri 3 milyona %44 kar payı vermek için tırmaladığı bir dönemde bilemedim. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayhan Asil yazdı: Abi kahvaltıda çift kaşarlı ve sucuklu tost olsa yeter, masrafa gerek yok. Öğleyin 1 tanecik portakallı ördek olsa kafi, akşam dükkanı kapatıp eve geçeriz abi, anlayacağın bizim sana pek bi sıkıntımız ağırlığımız olmaz yani. 4 kavunla memleketi tavaf eden adamsın biliyoruz 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: 3 milyon batarya ve pilden oluşan bir araba için fazla değilmi. Banka temsilcileri 3 milyona %44 kar payı vermek için tırmaladığı bir dönemde bilemedim. Seneye kaç para olacak araç? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: 3 milyon batarya ve pilden oluşan bir araba için fazla değilmi. Banka temsilcileri 3 milyona %44 kar payı vermek için tırmaladığı bir dönemde bilemedim. Pilsizinde neye veriliyor 3 milyon? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayhan Asil yazdı: Cüzdan oluşturduk, Paycell'e üye olduk, sipariş için herşey tamam abi, ama cam tavan mı meridyan mı karar veremiyoruz. Meridyan sisteme oy veriyorum. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Meridyan sisteme oy veriyorum. T10f e oy veriyorum ben, hem meridyan hem cam tavan dahil alınabiliyor o zaman Ama illa t10x alınacaksa cam tavan derim 1 Yorum bağlantısı
Erkam Elma 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Tabi ki cam tavan satarken de tercih nedeni meridian dan önce seçilir bence 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce İlkay Başaran yazdı: 4 kavunla memleketi tavaf eden adamsın biliyoruz Murat Sürmeli yazdı: Pilsizinde neye veriliyor 3 milyon? Aynen öyle abi, onlara da istiyorlar 3 milyon Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ses sistemi sonradan yapılabilir, ben olsam cam tavan alırdım. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Erkam Elma yazdı: Tabi ki cam tavan satarken de tercih nedeni meridian dan önce seçilir bence Oğlanlara anlatabilsem bunu. Metin Uzunoğlu yazdı: Meridyan sisteme oy veriyorum. Metin abi sizin oyunuz iki sayılıyor bu seçimde, dikkate alındı. .... Murat Sürmeli yazdı: T10f e oy veriyorum ben, hem meridyan hem cam tavan dahil alınabiliyor o zaman Ama illa t10x alınacaksa cam tavan derim Bütün aydın, okumuş, görmüş geçirmiş abilerim.... tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim. Ü.Emre Kartal yazdı: Ses sistemi sonradan yapılabilir, ben olsam cam tavan alırdım. Emreciğim ellerine dillerine sağlık. Tavsiyen alındı. Çok teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Ayhan Asil yazdı: Abi kahvaltıda çift kaşarlı ve sucuklu tost olsa yeter, masrafa gerek yok. Öğleyin 1 tanecik portakallı ördek olsa kafi, akşam dükkanı kapatıp eve geçeriz abi, anlayacağın bizim sana pek bi sıkıntımız ağırlığımız olmaz yani. Tost ye ördek ye gel. Eve missfir almıyorum iyi oteller var burada geceliği 15bin mis gibi tavsiye ederim Yorum bağlantısı
Recommended Posts