ibrahim Tiryaki 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayhan Asil yazdı: İbrahim bey kardeşim hay sizin ağzınız bal yesin emi, Tavsiyeleriniz için çok çok teşekkür ederim. Aynen duygularıma tercüman olmuşsunuz. Abilerim kardeşlerim, Cam tavanda karar kıldık. Peki arabanın rengi ne olsun, ben KULA diyorum. Sizin tavsiyeniz ne olurdu. ben suv araçlarda dodikler siyah olduğu için beyaz veya beyaza yakın renkleri seviyorum. Renk konusu zevk meselesi. Şimdiden hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Kula varmış forumda öyle diyolla.. Beyaz yakışıyor. Hele sıcak memleketlerde on numara tercih. Seyhan diyorum. Ben hanımı ikna edemedim seni ikna edeyim 1 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Renk için Kapadokya diyorum. Yakışıyor. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ayhan hayırlı olsun,ben de kırmızısını çok beğendim,yeğenimde var çok güzel bir ton yakalamışlar. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Renk için Kapadokya diyorum. Yakışıyor. Çok teşekkür ederim kardeşim. Varolasın. Emre Şimşek yazdı: Kula varmış forumda öyle diyolla.. Beyaz yakışıyor. Hele sıcak memleketlerde on numara tercih. Seyhan diyorum. Ben hanımı ikna edemedim seni ikna edeyim Çok çok teşekkür ederim bitanesin kardeşim. Fatih Uzun yazdı: Ayhan hayırlı olsun,ben de kırmızısını çok beğendim,yeğenimde var çok güzel bir ton yakalamışlar. Fatih abi çok çok teşekkür ederim. Tavsiye alınmıştır. Köksal Yılmaz yazdı: Kula+cam tavan +1 oy Köksal bitanesin sen. Kula 2 oy oldu. ibrahim Tiryaki yazdı: ben suv araçlarda dodikler siyah olduğu için beyaz veya beyaza yakın renkleri seviyorum. Renk konusu zevk meselesi. Şimdiden hayırlı olsun. İbrahim bey siyah çok asil renk ama çukurova çok çok sıcak olduğu için güneş çok etkiliyor. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 54 dakika önce Yazar Paylaş 54 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Seneye kaç para olacak araç? Mehmet hocam sizin tavsiyelerinizi çok çok önemsiyorum. Renk konusunda tavsiyeniz ne olur. İlkay Başaran yazdı: 4 kavunla memleketi tavaf eden adamsın biliyoruz Hadi renk öner bakalım. Murat Sürmeli yazdı: Pilsizinde neye veriliyor 3 milyon? Murat hocam renk tavsiyeniz ne olurdu. Metin Uzunoğlu yazdı: Meridyan sisteme oy veriyorum. Metin hocam, renk tavsiyeniz ne olurdu. Erkam Elma yazdı: Tabi ki cam tavan satarken de tercih nedeni meridian dan önce seçilir bence Erkam bey benim yakışıklı kardeşim. Renk tavsiyeniz ne olurdu. Kerim Bilge yazdı: 2 yıl bindim hem meridian hem cam tavan vardı. Hangisini seçerdin diye sorarsanız kesinlikle cam tavan olurdu. Meridiani vasat halde bir ses sistemi. Kerim bey kardeşim, renk öneriniz ne olurdu. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 47 dakika önce Yazar Paylaş 47 dakika önce Kemal Korkmaz yazdı: 1 milyon sıfır faiz 10F V2 ve 4 more ye Kemal abi sizin aracın rengi de Kula idi değil mi. Renkten memnunmusunuz, tavsiyeniz ne olur. Tamer Topaç yazdı: Kula ? +4 olduk. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Son zamanlarda gemlik çok görüyorum, diğer renklerden daha farklı duruyor. Kırmızı da yakışıyor hani. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 42 dakika önce Yazar Paylaş 42 dakika önce Erhan Doruk yazdı: Son zamanlarda gemlik çok görüyorum, diğer renklerden daha farklı duruyor. Kırmızı da yakışıyor hani. Ellerinize sağlık Erhan bey. Kula çok ağır duruyor değil mi. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Ayhan Asil yazdı: Ellerinize sağlık Erhan bey. Kula çok ağır duruyor değil mi. Benim skoda da bu renk ama sıradan/standart duruyor bence 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 31 dakika önce Paylaş 31 dakika önce Anadolu ve gemlik. mükemmel görünüyor.. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 dakika önce Yazar Paylaş 27 dakika önce Mehmet Ozyurek yazdı: Anadolu ve gemlik. mükemmel görünüyor.. Teşekkür ederim Emmim. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 6 dakika önce Yazar Paylaş 6 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Pembe Ya.. ciddi cevap ver Yorum bağlantısı
Recommended Posts