H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 20:35 Paylaş Cumartesi 20:35 Beyaz Seyhan mı olmuş? Pamukkale değil miydi? 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cumartesi 21:08 Paylaş Cumartesi 21:08 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Beyaz Seyhan mı olmuş? Pamukkale değil miydi? Sitesine girip T10X renk seçeneklerine baktım. Seyhan yeni çıkan renk 3 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Cumartesi 21:09 Paylaş Cumartesi 21:09 Emre Şimşek yazdı: Sitesine girip T10X renk seçeneklerine baktım. Seyhan yeni çıkan renk Ha işte onu bilmiyordum Emre. 1 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay Dün saat 09:22 Paylaş Dün saat 09:22 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Beyaz Seyhan mı olmuş? Pamukkale değil miydi? Opak gitti, metalik geldi Cenk hocam 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 10:17 Paylaş Dün saat 10:17 Köksal Yılmaz yazdı: Kula+cam tavan +1 oy Kola+ayran gibi olmuş 😁 1 5 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Seyhan sedefli beyaz mıdır o zaman Sedefli/metalik diye geçiyor kaynaklarda. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Kırmızı ile siyah uyumu mukemmel. Togg um yok ama kendimden biliyorum 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Ok yaydan çıktı mı Ayhan? Sipariş verildi mi? Toyota'nın devrini bu gün vereceğiz İnşallah Mehmet hocam. Start veriliyor. Yurdaer Elay yazdı: Sedefli/metalik diye geçiyor kaynaklarda. Evet abi, kar beyaz değil gibi görünüyor gözüme, bir de dodikler fazla olduğu için tuhaf geliyor bana biraz. Metin Akbal yazdı: Kırmızı ile siyah uyumu mukemmel. Togg um yok ama kendimden biliyorum Evet Metin hocam, Kırmızı TOGG da çok güzel görünüyor, ama eşim istemiyor. Murat Sürmeli yazdı: Seyhan sedefli beyaz mıdır o zaman Evet Murat hocam, sedef olmasada tam, karbeyaz değil. Servet Aydın yazdı: Kola+ayran gibi olmuş 😁 Halen yorumunuzu yapmadınız, bekliyoruz. Bir bilen olarak sizden... H.Cenk Bayrakçı yazdı: Beyaz Seyhan mı olmuş? Pamukkale değil miydi? Yok hocam, yeni bir renk daha yapmış TOGG. Ali Cihangiroğlu yazdı: Beyaz, dağılın Ali abi Kula mı, Beyaz mı 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce ABİ SİZİ ÇOK SEVİYORUM BEN YAAAA, anket açmışsınız üşenmeden benim için... Bitanesiniz, İyi ki varsınız. ÇOK ÇOK Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Hafta sonu Bağ bahçe işleri olunca foruma yeni girebildim. Bağışlayın, Dün Corolla satışı konusunda bir aileyle anlaştık gibi (emin evim muhabbetleri varmış) Birkaç foto göstereyim bahçemden. Otlar tırpanla biçildi, Çapa motoruyla sürüldü, Yeni sezon sebzelik için hazırlandı. Yolu düşen herkesi başımla beraber beklerim. 5 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Emre Şimşek yazdı: Anketimiz açılmıştır Emre kardeşim, Can kardeşim, ellerine, dillerine, gönlüne sağlık. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce İlkay Başaran yazdı: Clioyu satsan almaz cbf 1000 i. Güzel makinaymış da hayal.. İlkay aşkolsun bu kadarcık da mı değerimiz yok, ankete oy vermemişsiniz, sandığa bekleniyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Ayhan Asil yazdı: İlkay aşkolsun bu kadarcık da mı değerimiz yok, ankete oy vermemişsiniz, sandığa bekleniyorsunuz. Teşekkür ederim güzel insan. Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ayhan Asil yazdı: ABİ SİZİ ÇOK SEVİYORUM BEN YAAAA, anket açmışsınız üşenmeden benim için... Bitanesiniz, İyi ki varsınız. ÇOK ÇOK Teşekkür ederim. Ankete sanki boşuna oy vermiş gibiyiz,nasılsa yengemiz ne derse o olacakmış gibi bir his geldi banahakkınızda hayırlısı olsun tabi ki ev halkının fikirleri daha önemli. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Fatih Uzun yazdı: Ankete sanki boşuna oy vermiş gibiyiz,nasılsa yengemiz ne derse o olacakmış gibi bir his geldi banahakkınızda hayırlısı olsun tabi ki ev halkının fikirleri daha önemli. Öyle düşünme Fatih abi, İnan ki anket sonucuna göre karar vereceğiz. Çoğunluğun dediği olacak, Kula ve Seyhan kafa kafaya gidiyor. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Yurdaer Elay yazdı: Opak gitti, metalik geldi Cenk hocam Güzel olmuş Ayhan Asil yazdı: Kula ve Seyhan kafa kafaya gidiyor. Metalik beyaz güzel olur Ayhan. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 32 dakika önce Yazar Paylaş 32 dakika önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Güzel olmuş Metalik beyaz gerçekten güzel göründü bana da Cenk hocam. Anketde de önde gidiyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts