Fikri Keleş 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ben kaçırmış olabilirim. Toyota ne ara satıldı/satıldı mı Piyasa acayip durgun çünkü,iyi sans diyelim 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Siparişler t10f için kapanmış, t10x için de opsiyonlar azalmış olabilir Yapma hocam, buna çok üzüldüm. Fikri Keleş yazdı: Ben kaçırmış olabilirim. Toyota ne ara satıldı/satıldı mı Piyasa acayip durgun çünkü,iyi sans diyelim Henüz satılmadı. Dün bir alıcıyla anlaşıyorduk, Emin evim muhabbeti yapınca olmadı. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibiyim-fabrikadan-ciktigi-gibi-1306647622/detay/ Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 52 dakika önce Yazar Paylaş 52 dakika önce H.Cenk Bayrakçı yazdı: Anket sonucunu beklemeyelim bence. Alalım . Abdussamed Acar yazdı: Bence de ihtiyaç varsa almanızda yarar var, ötv de matrah ya da oran değişikliği dedikoduları çoğalıyor. Bi kaç gün önce T10F siparişi verdik bizim arkadaşa, kurban bayramı sonrası teslimat planlandığı söylendi... Şimdiden güzel günlerde kullanın... İstediğim opsiyon kalmamış abi sabahtan beri kahroluyorum. T10 X de cam tavan opsiyonu bitmiş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts