Fikri Keleş Pazartesi 16:20 Paylaş Pazartesi 16:20 Ben kaçırmış olabilirim. Toyota ne ara satıldı/satıldı mı Piyasa acayip durgun çünkü,iyi sans diyelim 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 05:37 Yazar Paylaş Dün saat 05:37 Murat Sürmeli yazdı: Siparişler t10f için kapanmış, t10x için de opsiyonlar azalmış olabilir Yapma hocam, buna çok üzüldüm. Fikri Keleş yazdı: Ben kaçırmış olabilirim. Toyota ne ara satıldı/satıldı mı Piyasa acayip durgun çünkü,iyi sans diyelim Henüz satılmadı. Dün bir alıcıyla anlaşıyorduk, Emin evim muhabbeti yapınca olmadı. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ilk-sahibiyim-fabrikadan-ciktigi-gibi-1306647622/detay/ Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 07:31 Yazar Paylaş Dün saat 07:31 H.Cenk Bayrakçı yazdı: Anket sonucunu beklemeyelim bence. Alalım . Abdussamed Acar yazdı: Bence de ihtiyaç varsa almanızda yarar var, ötv de matrah ya da oran değişikliği dedikoduları çoğalıyor. Bi kaç gün önce T10F siparişi verdik bizim arkadaşa, kurban bayramı sonrası teslimat planlandığı söylendi... Şimdiden güzel günlerde kullanın... İstediğim opsiyon kalmamış abi sabahtan beri kahroluyorum. T10 X de cam tavan opsiyonu bitmiş. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 10:56 Yazar Paylaş Dün saat 10:56 Mehmet Göktürk yazdı: Ok yaydan çıktı mı Ayhan? Sipariş verildi mi? Mehmet Hocam, Oldu çok şükür, Siparişi Bu gün verdim. T10X V2 RWD UZUN MENZİL, BEYAZ RENK, PANAROMİK CAM TAVAN, KIŞ PAKETİ, İÇİ KREM RENK, 19 İNC ÇELİK JANTLAR, Rüyam gerçek oluyor arkadaşlar. Destekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Bugün siparişi geçtim. T10X V2 RWD UZUN MENZİL, BEYAZ RENK, PANAROMİK CAM TAVAN, KIŞ PAKETİ, İÇİ KREM RENK, 19 İNC ÇELİK JANTLAR, BEYAZ DİYENLERİN DEDİĞİNİ YAPTIK. AMA İÇİME DE SİNDİ. 16 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil Dün saat 11:04 Yazar Paylaş Dün saat 11:04 Mehmet Göktürk yazdı: renk tavsiyem beyaz. sıcak memlekette önemli. ufak tefek kiri de kaldırır. ve de yerlillik çine teslim gibi olmuş artık: Sizin tavsiyenizle Beyaz oldu Mehmet hocam, (ama içime çok sindi) 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: renk tavsiyem beyaz. sıcak memlekette önemli. ufak tefek kiri de kaldırır. ve de yerlillik çine teslim gibi olmuş artık: Ne değişti ki, zaten motor, batarya ithaldi. Alt takım kısmı da ithal olacak sadece. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Evren Erakçora yazdı: Mis mis. Çok teşekkür ederim Evren hocam. Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çok şık bir kombinasyon. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Çok şık bir kombinasyon. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin Çok çok teşekkür ederim kardeşim benim. Amin. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: kim demiş beyaz güzel değil diye alırmıyım? üstteki zaten hayal, allttakilere seneye marka olarak bakarız, yeni modeller gelsin helede byd falan olmazlarsa düşünürüz... Ali abi dediğin oldu. Beyaz sipariş ettik. Çok teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Hayırlı olsun, tez zamanda kavuşursun inşallah. Şimdiden bol sabırlar Beklemesi yoruyor, sonrası yormaz umarım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce uzun /kısa menzildeki pil kapasiteleri nedir? Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Çağlar Bayur yazdı: uzun /kısa menzildeki pil kapasiteleri nedir? 88.5/52.4 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Murat Sürmeli yazdı: 88.5/52.4 2179tl. 300 bin lik fark a değermiş. 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Hayırlı olsun beyaz doğru seçim. Dün bir arkadaşım Antalya'dan teslim aldı aynısını. Alanya'ya gitti o da. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ayhan Asil yazdı: Ali abi dediğin oldu. Beyaz sipariş ettik. Çok teşekkür ederim. Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Şimdiden hayırlı olsun, kazasız belasız ve cezasız sürüşler nasip olsun. 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 15 saat önce Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Ayhan Asil yazdı: Evet abi, kar beyaz değil gibi görünüyor gözüme, bir de dodikler fazla olduğu için tuhaf geliyor bana biraz. Kesinlikle katılıyorum.. beyaz renk her SUV ya da crossover araca yakışmıyor. Siyah dodik varsa işin bütün büyüsü gidiyor. Bence yani.. Bu arada ben araç için renk önerisinde bulunmadım ama keşke mavi renk olanın içi taba olsaymış diyorum Siz siparişi vermişsiniz bile, içime de sindi demişsiniz. Güzel seçim.. O zaman Seyhan Ayhan'a hayırlı olsun 15 saat önce tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Şuan bir söylenti var telegram gruplarında, bayramdan sonra LFP bataryaya geçilecekmiş üretimde. 2. el değeri düşer mi bilmiyorum batarya değişikliği sebebiyle. Halkımız makyaj değişikliğinde bile değer kırabiliyor. Tabii ki dedikodu henüz. Ama opsiyonum olsa ben LFP alırdım. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Hayırlı olsun, tez zamanda kavuşursun inşallah. Şimdiden bol sabırlar Beklemesi yoruyor, sonrası yormaz umarım Murat hocam çok çok teşekkür ederim. Beklemek zor gerçekten ama idare edeceğiz. Murat Sürmeli yazdı: Şuan bir söylenti var telegram gruplarında, bayramdan sonra LFP bataryaya geçilecekmiş üretimde. 2. el değeri düşer mi bilmiyorum batarya değişikliği sebebiyle. Halkımız makyaj değişikliğinde bile değer kırabiliyor. Tabii ki dedikodu henüz. Ama opsiyonum olsa ben LFP alırdım. Bakalım, kısmet diyelim. Servet Aydın yazdı: Nihayet be Oldu İnşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts