Mehmet Göktürk Pazartesi 22:12 Paylaş Pazartesi 22:12 para bankad fonda değil mi? 1 aydan az zaman pek sorun çıkmayacaktır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: para bankad fonda değil mi? 1 aydan az zaman pek sorun çıkmayacaktır. haziran temmuzdan daha az riskli 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Murat Sürmeli yazdı: Müşteri memnuniyeti konusunda çalışmaları lazım, hem de çoook Aynen öyle değil mi Murat hocam, ben 150 bin TL.'yi 12 Mayıs da yatırıp kampanyaya dahil olmuşum. Üretsinler arabayı vereyim paralarını. Çağlar Bayur yazdı: haziran temmuzdan daha az riskli Hadi İnşallah Çağlar abi, fiyat değişmezse sıkıntı yok. Mehmet Göktürk yazdı: para bankad fonda değil mi? 1 aydan az zaman pek sorun çıkmayacaktır. İnşallah çıkmaz Mehmet hocam. Aynı kalırsa problem yok, Aracı geç vermelerinde benim için bir sıkıntı yok. Önemli olan fiyat ve kampanya değişmesin. Adnan Çakır yazdı: Renk tercihi ne oldu 🤔 Beyaz renk kazandı abi forumda, Beyaz sipariş verildi. Seyhan rengi. Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 2 milyonun aylık faizi 100 bin mi Ben bir yere yatırmadım parayı hocam. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 52 dakika önce Paylaş 52 dakika önce Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz insallah kavustugun gunu nasip etsin abi 🙂 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 14 dakika önce Yazar Paylaş 14 dakika önce Sinan Akgöl yazdı: Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz insallah kavustugun gunu nasip etsin abi 🙂 Eyvallah güzel kardeşim benim. Çok çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Ayhan Asil yazdı: Ben bir yere yatırmadım parayı hocam. yatır ki faizler düşsün. Yorum bağlantısı
Recommended Posts