İnan Çınar 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, bir süredir otomatik vites araç arayışımız sürüyordu. Yakında bir fiesta denk gelince Aziz 'i ilana koydum. Satan arkadaş acele edince diğerini satmadan bunu aldık. Kendisi Elektrik Kırmızı renkli 2011 model Fiesta Titanium X paket. Çok eksikleri var. Ben Aziz' e gözüm gibi bakmıştım, bu araç tabiri caizse eşek niyetine kullanılmış. Çok hırpalanmış, şefkate ihtiyacı var. O da bende mevcut 😄 Aralıklarla yaptığım ek işleri bu konuda yazarım. Dün de işyerinden bir arkadaşa Aziz 'in satışını verdim. Onu yolcu ettik. Tanıştırayım: 37 dakika önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Hayırlı olsun, elektrik deyince bi bildirim geldi ama rengin adıymış:) @Fikri Keleş bu konudayız abi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Ulen bende pilli bebe aldın sandım 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce Servet Aydın yazdı: Ulen bende pilli bebe aldın sandım Ford renkte de olsa elektrikliye 2011 de geçmiş abi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce İnan Çınar yazdı: Ford renkte de olsa elektrikliye 2011 de geçmiş abi. merak etme, halada geçebilmiş değil zaten 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts