Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Elinize sağlık. Benim fiestada arkada çakmaklık yoktu, orjinalde olan arka hattı uzatıp kol dayama arkasına takmıştım. İhtiyaca göre bagaja da yapılabilir. Hatta belki ufak bir inverter koyup 220 de ayarlanabilir Tavan lambasının çerçevesini güneş gözlüğü kabı olanla değiştirmiştim. Bagaj lambasını çift tarafa powerled yapmıştım, arkaya öndeki ayak aydınlatmadan çekmiştim. Küllük ve kapı kollarında da ambiyans vardı, sizinkinde kapıda vardır muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Elinize sağlık. Benim fiestada arkada çakmaklık yoktu, orjinalde olan arka hattı uzatıp kol dayama arkasına takmıştım. İhtiyaca göre bagaja da yapılabilir. Hatta belki ufak bir inverter koyup 220 de ayarlanabilir Tavan lambasının çerçevesini güneş gözlüğü kabı olanla değiştirmiştim. Bagaj lambasını çift tarafa powerled yapmıştım, arkaya öndeki ayak aydınlatmadan çekmiştim. Küllük ve kapı kollarında da ambiyans vardı, sizinkinde kapıda vardır muhtemelen. Sadece yolcu tarafı ön torpido ve vites önünde var ambians. Tavan lambasından vitese doğru da Submarine light vuruyor. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts