İnan Çınar 2 saat önce Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, bir süredir otomatik vites araç arayışımız sürüyordu. Yakında bir fiesta denk gelince Aziz 'i ilana koydum. Satan arkadaş acele edince diğerini satmadan bunu aldık. Kendisi Elektrik Kırmızı renkli 2011 model Fiesta Titanium X paket. Çok eksikleri var. Ben Aziz' e gözüm gibi bakmıştım, bu araç tabiri caizse eşek niyetine kullanılmış. Çok hırpalanmış, şefkate ihtiyacı var. O da bende mevcut 😄 Aralıklarla yaptığım ek işleri bu konuda yazarım. Dün de işyerinden bir arkadaşa Aziz 'in satışını verdim. Onu yolcu ettik. Tanıştırayım: 2 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun, elektrik deyince bi bildirim geldi ama rengin adıymış:) @Fikri Keleş bu konudayız abi 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Ulen bende pilli bebe aldın sandım Ford renkte de olsa elektrikliye 2011 de geçmiş abi. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İnan Çınar yazdı: Ford renkte de olsa elektrikliye 2011 de geçmiş abi. merak etme, halada geçebilmiş değil zaten 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: merak etme, halada geçebilmiş değil zaten Sen olur demediğin müddetçe geçecemeyecekler. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts