İnan Çınar 9 saat önce Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar, bir süredir otomatik vites araç arayışımız sürüyordu. Yakında bir fiesta denk gelince Aziz 'i ilana koydum. Satan arkadaş acele edince diğerini satmadan bunu aldık. Kendisi Elektrik Kırmızı renkli 2011 model Fiesta Titanium X paket. Çok eksikleri var. Ben Aziz' e gözüm gibi bakmıştım, bu araç tabiri caizse eşek niyetine kullanılmış. Çok hırpalanmış, şefkate ihtiyacı var. O da bende mevcut 😄 Aralıklarla yaptığım ek işleri bu konuda yazarım. Dün de işyerinden bir arkadaşa Aziz 'in satışını verdim. Onu yolcu ettik. Tanıştırayım: 8 saat önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi 16 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı olsun, elektrik deyince bi bildirim geldi ama rengin adıymış:) @Fikri Keleş bu konudayız abi 1 1 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Servet Aydın yazdı: Ulen bende pilli bebe aldın sandım Ford renkte de olsa elektrikliye 2011 de geçmiş abi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İnan Çınar yazdı: Ford renkte de olsa elektrikliye 2011 de geçmiş abi. merak etme, halada geçebilmiş değil zaten 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Cihangiroğlu yazdı: merak etme, halada geçebilmiş değil zaten Sen olur demediğin müddetçe geçecemeyecekler. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun Ben de uzaktan kumandalı bi Çinli vs oyuncak alındı sanmıştım 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun. Fiestaya en yakışan ve Fiestayı en sevdiren renk 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Forum hareketli maşallah. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun gülerek kullan Abicim, diğerinin de zaman kaybetmeden satışı iyi denk gelmiş 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Forum hareketli maşallah. Hayırlı olsun. 2010 manuel 2011 otomatik ile değişti sadece. Çok bişey eklemedim ama azıcık masrafı var tabi. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun, elektrik kırmızı özel renkti ve pahalı bir seçenekti. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı olsun gülerek kullan Abicim, diğerinin de zaman kaybetmeden satışı iyi denk gelmiş Sorma Selçuk, alacak arkadaş Pazartesi günü vazgeçti, Çarşamba sabah yenisini aldım, akşamına arkadaş geri aradı alacağım diye. Altın bozmamak için bjraz hesaplı söylemiştim.Bunu alırken mecburen bozdum. Ama arkadaşa da bir fiyat söylediğim için sözümden dönmedim. Dolayısıyla 2 günlüğüne altın alış satış farkı + aynı anda 2. Araç olduğu için sigorta 2 katı çıktı falan derken kârlı bir alışveriş olmadı bu iş bana. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun abi İnan Çınar yazdı: aynı anda 2. Araç olduğu için sigorta 2 katı çıktı falan derken kârlı bir alışveriş olmadı bu iş bana. Birine devret sonra geri al sendeki indirimden devam et 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 57 dakika önce Yazar Paylaş 57 dakika önce (düzenlendi) Sana devredeyim sonra 350 ye bana sat Şaka bir yana dediğin işlemle sigorta fazla çıkan miktar aynı para. Ağam biz bu b.ku niye yedik hesabı olacak 😂 56 dakika önce tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce Kazasız belasız, otomatik candır. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 13 dakika önce Paylaş 13 dakika önce Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanin 🧿 Yorum bağlantısı
Recommended Posts