Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Maşallah güle güle kullan kardeşim. Ben de elektrikli zannettim 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun İnan hocam. Renk pek bi güzel 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Güzel günlerde kullanılsın Bi kere vazgeçmiş sonuçta, sizin de sözünüzde durmanızı gerektiren bir durum yokmuş aslında bana göre ama olan olmuş. Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun, ben manzarada bittim abi yaaa... Maşallah Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Hayırlı olsun manzara anlamlı olmuş güzel Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Hayırlı olsun. Keşke saç ektireydin Yorum bağlantısı
Murat Azalma 28 dakika önce Paylaş 28 dakika önce Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 20 dakika önce Paylaş 20 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun, elektrik deyince bi bildirim geldi ama rengin adıymış:) @Fikri Keleş bu konudayız abi Emre dur, dur Emre. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin kardeşim benim. Tekeri düz bassın, çok şeker bir renk, ben bayılıyorum bu renge Yorum bağlantısı
Recommended Posts