Mehmet Ozyurek 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Maşallah güle güle kullan kardeşim. Ben de elektrikli zannettim 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hayırlı olsun İnan hocam. Renk pek bi güzel 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Güzel günlerde kullanılsın Bi kere vazgeçmiş sonuçta, sizin de sözünüzde durmanızı gerektiren bir durum yokmuş aslında bana göre ama olan olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun, ben manzarada bittim abi yaaa... Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayırlı olsun manzara anlamlı olmuş güzel 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun, elektrik deyince bi bildirim geldi ama rengin adıymış:) @Fikri Keleş bu konudayız abi Emre dur, dur Emre. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin kardeşim benim. Tekeri düz bassın, çok şeker bir renk, ben bayılıyorum bu renge 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 13 dakika önce Yazar Paylaş 13 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Keşke saç ektireydin Daha önemli sorunlar var, dur ben bir @Cem Dilmene randevu alayım 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts