Mehmet Ozyurek 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Maşallah güle güle kullan kardeşim. Ben de elektrikli zannettim 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Hayırlı olsun İnan hocam. Renk pek bi güzel 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Güzel günlerde kullanılsın Bi kere vazgeçmiş sonuçta, sizin de sözünüzde durmanızı gerektiren bir durum yokmuş aslında bana göre ama olan olmuş. 2 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun, ben manzarada bittim abi yaaa... Maşallah 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun manzara anlamlı olmuş güzel 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun, elektrik deyince bi bildirim geldi ama rengin adıymış:) @Fikri Keleş bu konudayız abi Emre dur, dur Emre. Rabbim hayırlı uğurlu eylesin kardeşim benim. Tekeri düz bassın, çok şeker bir renk, ben bayılıyorum bu renge 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Hayırlı olsun. Keşke saç ektireydin Daha önemli sorunlar var, dur ben bir @Cem Dilmene randevu alayım 😂 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce İnan Çınar yazdı: Sana devredeyim sonra 350 ye bana sat Şaka bir yana dediğin işlemle sigorta fazla çıkan miktar aynı para. Ağam biz bu b.ku niye yedik hesabı olacak 😂 Seneye de indirimin devam edecek. Ama senesi dolunca eski basamağa atlayacak mısın onu emmiye sormalı Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) İnan Çınar yazdı: Daha önemli sorunlar var, dur ben bir @Cem Dilmene randevu alayım 😂 İnan Hocam, babam demişti ki oğlum 40 yaş sınır bu yaştan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmuyor diye ki gerçekten sınır. Bununla birlikte 50 yaş ikinci sınır diye düşünüyorum E biz onu da devirdik şükürler olsun. Direk gel abi güzel yenilikler var. Buradan da duyurmuş olayım hem Bu ara androloji hastaları revaçta. Duyan geliyor. İl dışı yurt dışı, Bu arada elektrik kırmızı Fiesta da hayırlı olsun kazasız günlerde binin inşallah... 5 saat önce tarihinde Cem Dilmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun güle güle kullanın. Herkes gibi ben de elektrikli sanmıştım. Renklerin her tonuna değişik isim veriyorlar. Bizim panda da çılgın kırmızıydı. Yorum bağlantısı
Aydın Sert 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun Hocam. Çok güzel ve dikkat çekici bir renk Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Sıkıntısı olmayan son motor ve şanzımandır. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Şefkat her şeye gerekli olan bir duygu, sizde de olduğuna göre güzel günlerde sorunsuzca kullanmak dileği ile hayırlı olsun... Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hayırlı olsun İnan, sağlıklı günlerde güle güle binin. Elektrik ifadesini görünce ben de elektrikli alındı sandım ilk başta. Yorum bağlantısı
Deniz Kom 2 saat önce Paylaş 2 saat önce İlk arabam Her dar alana park edilir, yakıtta müsriftir ama güzel gider Güzel günlerde kullanmanızı dilerim Yorum bağlantısı
Serhat Işık 44 dakika önce Paylaş 44 dakika önce hayırlı olsun kardeşim. güle güle kullan. elektrikliye geçersin bir gün inşallah. Yorum bağlantısı
Recommended Posts