Alpay Sumer Pazartesi 16:58 Paylaş Pazartesi 16:58 hayırlı Uğurlu olsun kazasız binersiniz insallah 🧿 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma Dün saat 10:54 Paylaş Dün saat 10:54 (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun abi Birine devret sonra geri al sendeki indirimden devam et İnan Çınar yazdı: Sana devredeyim sonra 350 ye bana sat Şaka bir yana dediğin işlemle sigorta fazla çıkan miktar aynı para. Ağam biz bu b.ku niye yedik hesabı olacak 😂 Kendini hakim savcı ve müşteri olarak tanıtanlara itibar etmeyiniz. B001 Dün saat 10:58 tarihinde Murat Azalma tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Dün saat 11:03 Paylaş Dün saat 11:03 Murat Azalma yazdı: Kendini hakim savcı ve müşteri olarak tanıtanlara itibar etmeyiniz. B001 Sözünü tut uçak bileti alıyorum 😄 3 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Sözünü tut uçak bileti alıyorum 😄 Konum paylaştım , yemeğini söylüyorum. nereye ineceksen de aldıracağım arabayla https://share.google/VvzDrAOTzrSIghF9C 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Murat Azalma yazdı: Konum paylaştım , yemeğini söylüyorum. nereye ineceksen de aldıracağım arabayla https://share.google/VvzDrAOTzrSIghF9C Bak beni heyecanlandırma patlatır bi kredi gelirim 3 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Cem Dilmen yazdı: Direk gel abi güzel yenilikler var. Buradan da duyurmuş olayım hem Bu ara androloji hastaları revaçta. Duyan geliyor. İl dışı yurt dışı. Hocam kavimler göçü başlamasın sonra 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Hocam kavimler göçü başlamasın sonra 4 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Servet Aydın yazdı: En sevdiğim, tek geçerim 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Hocam kavimler göçü başlamasın sonra 50 yaş ve üzeri herkesi bekliyorum. Emmi ile Krall organizasyon ekibinde. Minibüs kaldırıyoruz Amasya'ya 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Cem Dilmen yazdı: 50 yaş ve üzeri herkesi bekliyorum. Emmi ile Krall organizasyon ekibinde. Minibüs kaldırıyoruz Amasya'ya Gizli mesaj içerir 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Cem Dilmen yazdı: 50 yaş ve üzeri herkesi bekliyorum. Emmi ile Krall organizasyon ekibinde. Minibüs kaldırıyoruz Amasya'ya Hocam bi geyik yapayım dedim iş kavimler göçüne sebep oldu. 😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts