Alpay Sumer Pazartesi 16:58 Paylaş Pazartesi 16:58 hayırlı Uğurlu olsun kazasız binersiniz insallah 🧿 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma Salı 10:54 Paylaş Salı 10:54 (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun abi Birine devret sonra geri al sendeki indirimden devam et İnan Çınar yazdı: Sana devredeyim sonra 350 ye bana sat Şaka bir yana dediğin işlemle sigorta fazla çıkan miktar aynı para. Ağam biz bu b.ku niye yedik hesabı olacak 😂 Kendini hakim savcı ve müşteri olarak tanıtanlara itibar etmeyiniz. B001 Salı 10:58 tarihinde Murat Azalma tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Salı 11:03 Paylaş Salı 11:03 Murat Azalma yazdı: Kendini hakim savcı ve müşteri olarak tanıtanlara itibar etmeyiniz. B001 Sözünü tut uçak bileti alıyorum 😄 3 Yorum bağlantısı
Murat Azalma Salı 13:18 Paylaş Salı 13:18 Oğuzkan Işık yazdı: Sözünü tut uçak bileti alıyorum 😄 Konum paylaştım , yemeğini söylüyorum. nereye ineceksen de aldıracağım arabayla https://share.google/VvzDrAOTzrSIghF9C 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Salı 13:47 Paylaş Salı 13:47 Murat Azalma yazdı: Konum paylaştım , yemeğini söylüyorum. nereye ineceksen de aldıracağım arabayla https://share.google/VvzDrAOTzrSIghF9C Bak beni heyecanlandırma patlatır bi kredi gelirim 3 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay Salı 19:16 Paylaş Salı 19:16 Cem Dilmen yazdı: Direk gel abi güzel yenilikler var. Buradan da duyurmuş olayım hem Bu ara androloji hastaları revaçta. Duyan geliyor. İl dışı yurt dışı. Hocam kavimler göçü başlamasın sonra 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 19:39 Paylaş Salı 19:39 Yurdaer Elay yazdı: Hocam kavimler göçü başlamasın sonra 4 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay Salı 19:54 Paylaş Salı 19:54 Servet Aydın yazdı: En sevdiğim, tek geçerim 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen Dün saat 06:17 Paylaş Dün saat 06:17 Yurdaer Elay yazdı: Hocam kavimler göçü başlamasın sonra 50 yaş ve üzeri herkesi bekliyorum. Emmi ile Krall organizasyon ekibinde. Minibüs kaldırıyoruz Amasya'ya 1 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Dün saat 06:40 Paylaş Dün saat 06:40 Cem Dilmen yazdı: 50 yaş ve üzeri herkesi bekliyorum. Emmi ile Krall organizasyon ekibinde. Minibüs kaldırıyoruz Amasya'ya Gizli mesaj içerir 1 4 Yorum bağlantısı
İnan Çınar Dün saat 06:51 Yazar Paylaş Dün saat 06:51 Cem Dilmen yazdı: 50 yaş ve üzeri herkesi bekliyorum. Emmi ile Krall organizasyon ekibinde. Minibüs kaldırıyoruz Amasya'ya Hocam bi geyik yapayım dedim iş kavimler göçüne sebep oldu. 😂 3 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Gizli mesaj içerir Puhahahaha bu çok iyiydi İnan Çınar yazdı: Hocam bi geyik yapayım dedim iş kavimler göçüne sebep oldu. 😂 Ya konu üroloji olunca her şey mümkün Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Cem Dilmen yazdı: 50 yaş ve üzeri herkesi bekliyorum. Emmi ile Krall organizasyon ekibinde. Minibüs kaldırıyoruz Amasya'ya Çankırı olaydı iyiydi Yorum bağlantısı
Recommended Posts