Ü.Emre Kartal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Elinize sağlık. Benim fiestada arkada çakmaklık yoktu, orjinalde olan arka hattı uzatıp kol dayama arkasına takmıştım. İhtiyaca göre bagaja da yapılabilir. Hatta belki ufak bir inverter koyup 220 de ayarlanabilir Tavan lambasının çerçevesini güneş gözlüğü kabı olanla değiştirmiştim. Bagaj lambasını çift tarafa powerled yapmıştım, arkaya öndeki ayak aydınlatmadan çekmiştim. Küllük ve kapı kollarında da ambiyans vardı, sizinkinde kapıda vardır muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Elinize sağlık. Benim fiestada arkada çakmaklık yoktu, orjinalde olan arka hattı uzatıp kol dayama arkasına takmıştım. İhtiyaca göre bagaja da yapılabilir. Hatta belki ufak bir inverter koyup 220 de ayarlanabilir Tavan lambasının çerçevesini güneş gözlüğü kabı olanla değiştirmiştim. Bagaj lambasını çift tarafa powerled yapmıştım, arkaya öndeki ayak aydınlatmadan çekmiştim. Küllük ve kapı kollarında da ambiyans vardı, sizinkinde kapıda vardır muhtemelen. Sadece yolcu tarafı ön torpido ve vites önünde var ambians. Tavan lambasından vitese doğru da Submarine light vuruyor. 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Milliput diye bir ürün var , sarı yeşil renkte iki bileşenli çelik macunu diye satılan ürünün iyisi gibi tamirat işinde yardımcı olursa bir deneyin abi istediğin gibi şekil veriyorsun güzel tutunuyor taş gibi oluyor ve zımparada güzel oluyor 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tolga özbulut yazdı: Milliput diye bir ürün var , sarı yeşil renkte iki bileşenli çelik macunu diye satılan ürünün iyisi gibi tamirat işinde yardımcı olursa bir deneyin abi istediğin gibi şekil veriyorsun güzel tutunuyor taş gibi oluyor ve zımparada güzel oluyor İran yapıştırıcısı denilen çift komponent yapıştırıcı galiba bahsettiğin. 1 Yorum bağlantısı
Tolga özbulut 1 saat önce Paylaş 1 saat önce İnan Çınar yazdı: İran yapıştırıcısı denilen çift komponent yapıştırıcı galiba bahsettiğin. Onun Avrupa versiyonu kalitelisi gibi düşünün Hamur gibi olduğu için şekil vermek vs kolay oluyor seviyorum bu şeyleri Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Abi eline saglık epey bi toplamıssın aracı.. Dedigin gibi biseyleri kendi kendine halletmek daha bi keyifli.. Eskiden vakit vardı ugrasabiliyorduk simdi foruma bakiyorum retrofit yapan, tamir yapan, fikir arayan fikri gelen cok az... Habire parca degisip duruyoruz genelimiz.. Devam abi, güzel meditasyon oluyor ... 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Tolga özbulut yazdı: Onun Avrupa versiyonu kalitelisi gibi düşünün Hamur gibi olduğu için şekil vermek vs kolay oluyor seviyorum bu şeyleri Tam benlikmiş. Ayna kasasında kırık vardı. Plastik parça koyup tamir ettim. Onu da ekleyeceğim. Alpay Sumer yazdı: Abi eline saglık epey bi toplamıssın aracı.. Dedigin gibi biseyleri kendi kendine halletmek daha bi keyifli.. Eskiden vakit vardı ugrasabiliyorduk simdi foruma bakiyorum retrofit yapan, tamir yapan, fikir arayan fikri gelen cok az... Habire parca degisip duruyoruz genelimiz.. Devam abi, güzel meditasyon oluyor ... Alpay henüz yapmadıklarim var, yapıp foto çekmediklerim var. Foto çekip foruma atmadıklarım var.😃 İlerleyen günlerde parça parça paylaşırım. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts