Ali Darbaz Dün saat 09:58 Yazar Paylaş Dün saat 09:58 Ümit Türk yazdı: Zayıfladın mı ? geçmiş olsun size 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:53 Yazar Paylaş Dün saat 11:53 Mehmet Ozyurek yazdı: Nabız düşmesi kalibn güçlendiğini gösterir.. Torku yüksek araçlar düşük devirle yürür, bunu emsal al. motorun büyüdüğünü gölcük ford fabrikasında iyi tecrube ettim. Daha önce dar alanda parmaklarımla yerleştiremediğim elektrik kablolarını, o kadar rahat güzel sokbildim ki. Ne diyim bisiklet iş yapıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Hafta sonu cumartesi günü 100 km yol yapacağım gelen var mı. Hazırlıklar tamam. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: cumartesi günü 100 km yol yapacağım meteorolji ye bir sor önce , veya gemini da olur 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: meteorolji ye bir sor önce , veya gemini da olur Bende güneş başıma geçer diye korkuyordum. Islanmakda sorun yok. 100 km tamamlayamayacaz anlaşılan . Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 3 saat önce Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Bende güneş başıma geçer diye korkuyordum. Islanmakda sorun yok. 100 km tamamlayamayacaz anlaşılan . Sağ alt köşedeki yer Sabiha Gökçen mi? Sahilde aheste aheste gezeceğine oraya gidip kalkan uçakların peşinden yetişmeye çalışsana.. al sana hayatının egzersizi.. bir haftaya kalmaz HeMan gibi olursun vesselam 3 saat önce tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Yurdaer Elay yazdı: Sağ alt köşedeki yer Sabiha Gökçen mi? Sahilde aheste aheste gezeceğine oraya gidip kalkan uçakların peşinden yetişmeye çalışsana.. al sana hayatının egzersizi.. bir haftaya kalmaz HeMan gibi olursun vesselam Aslında büyük adaya gitmek istiyorumda, bilemedim kararsız kaldım. Ada rampalı , bisiklet rampada yetersiz. Süspansiyonda yok. Bisikletle 256 km bitti ve bakım zamanı geldi. Zincir yağlama ve hafif yamulan aynakol için çözüm üretecem. Pedal cevirirkem yalpa farkettm. Nabız iyice düştü. 125 lerdeyim. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Islanmakda sorun yok seni bilmem de arka bilya ıslanırsa masraf açar hatta kırılabilir ben kırmıştım Ali Darbaz yazdı: bisiklet rampada yetersiz. Süspansiyonda yok. suspansiyon rampa için dezavantaj aslında Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: seni bilmem de arka bilya ıslanırsa masraf açar hatta kırılabilir ben kırmıştım suspansiyon rampa için dezavantaj aslında Yolu bozuk düzgün değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yolu bozuk düzgün değil. olacak o kadar 20 jant pek elverişli olmaz ama yapacak bir şey yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts