Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Evet bugün ilk sakatlığımızı geçirdik. 400. km’de bir fark olsun diye seleyi yükseltmiştim. Dizimdeki olması gereken açı oluşmadı ve pedal’da dümdüz ok gibi bir bacak oldu. Bunun yüzünden 5 km sürüşün sonunda sağ dizimin arkasındaki baldır şiddetli şekilde agrimaya başladı. Sürüşü bırakmak zorunda kaldım. Yürüyüş yapıyorum 15 kilometre bisiklet pedallayabildim 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Sakat bacakla Caddebostan da şu lahmacuncu için 12000 adım attım. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Bacakların düz olmuyor muydu daha önce sürerken? Avans ayarın yanlışmış )) Bunca yolu bu zamana kadar dizlerin 90 dereceden dar açı yaparak kullandıysan eğer yeni sakatlıklara hazırlan şimdiden. Etol sr falan iyidir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bacakların düz olmuyor muydu daha önce sürerken? Avans ayarın yanlışmış )) Bunca yolu bu zamana kadar dizlerin 90 dereceden dar açı yaparak kullandıysan eğer yeni sakatlıklara hazırlan şimdiden. Etol sr falan iyidir arabacı tabiri ile torku artırmak için stroku artırmak amacıyla 10. kademeden 8. kademeye sele yükselttim. Sonuç maalesef baldır ağrısı. Yürümekte sıkıntı yok ama merdiven inmesi çıkması zor. İlk foto 10 kademe ikinci resmim 13 kademe. Kademe yükseldikce sele alçalıyor. 8 kademe 5 km binince çok ağrı yaptı. Eve geldim yatağımda uzattım ayağı sabah ola hayrola. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts