İlkay Başaran 26 dakika önce Paylaş 26 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Bir kere sakatlandım 2 hafta bisiklete binemedim. Kartal sahil yolunda daha yüksek torka ulaşmak için küvvet kolunu uzatmak maksadı ile selemi 2 kademe daha yükselterek 5 km kadar sürünce diz altı kaslarımı ağrıtım . Şu an bir sıkıntı yok. Kron fd2100 kendi ailesinin en uzun boylu yüksek kadrolu modeli. Kız mezun olana kadar idare edecez, 29 inç bir bisikletin şimdilik ekonomik yükünü kaldıramam. Kızımın okulu başlıyor ve yeni masraflar yolda. O kuvvet kolu değil sen avansı değiştirmişsin. Kuvvet kolu pedal boyunu uzatmakla olur. Devirden kaybeder tork alırsın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 dakika önce Yazar Paylaş 21 dakika önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: O kuvvet kolu değil sen avansı değiştirmişsin. Kuvvet kolu pedal boyunu uzatmakla olur. Devirden kaybeder tork alırsın. Neredeyse 90 derece yaparak kullandım. O değilde tatilde denizde ne biçim kulaç attım, bisikletin yarattığı kas kütlesi sayesinde, denizde nefesimi çok uzun süre tutark acayip mesafeleri gidebildim. Bende eskinden böyle bir performans yoktu, performansımı başka eforlu sporlarda tasdik ettim. ben baya baya 1.0 atmosferik motordan 1,6 T-Gdi motora evrilmişim. Eskisinin 3 katı enduransım artmış. Eski uyuşuk halimden eser kalmadı . Hanım performansım karşısında kıskançlığını gizleyemiyor. 11 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Neredeyse 90 derece yaparak kullandım. O değilde tatilde denizde ne biçim kulaç attım, bisikletin yarattığı kas kütlesi sayesinde, denizde nefesimi çok uzun süre yutarak acayip mesafeleri gidebildim. Bende eskinden böyle bir performans yoktu, performansımı başka şekillerdede tasdik ettim. ben baya baya 1.0 atmosferik motordan 1,6 T-Gdi motora evrilmişim. Eskisinin 3 katı enduransım artmış. 90 derece ve içten ölçüm daha dar açı ile dizleri eline alırsın haberin olsun. Yorum bağlantısı
Mertol Kip 16 dakika önce Paylaş 16 dakika önce Ali Darbaz yazdı: performansımı başka şekillerdede tasdik ettim. Yenge duymasın çok ayıp Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 dakika önce Yazar Paylaş 16 dakika önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 90 derece ve içten ölçüm daha dar açı ile dizleri eline alırsın haberin olsun. Anında hissettim bir şeyler olduğunu, Şu an safe modda sürüyorum. 75 km yol yaptığımda yolculukta gidon 12 kademe idi. Dizi ağrıttığımda 14 kademe yokselmişti. Şu an 10 kademede düşük vites 80 kadans 15 km süratle sürmeye odaklanıyorum. Ayrıca 25 km mesafe limit koydum aşmıyorum. iyi günde 15 km. Mertol Kip yazdı: Yenge duymasın çok ayıp Abi, yüzmek yürümek koşmak merdiven çıkmak vs kastetmiştim. Meryem Ana ve Efes antik kenti rampasının tempolu yürüyüşlerimi kastetdim. hep arkada kaldılar. Kuşadası kalesine ben çıktım, onlar çıkamadı oturdular. Tek başıma kale başında resmi çekinmek zorunda kaldım. 13 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 dakika önce Paylaş 11 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Anında hissettim bir şeyler olduğunu, Şu an safe modda sürüyorum. 75 km yol yaptığımda yolculukta gidon 12 kademe idi. Dizi ağrıttığımda 14 kademe yokselmişti. Şu an 10 kademede düşük vites 80 kadans 15 km süratle sürmeye odaklanıyorum. Ayrıca 25 km mesafe limit koydum aşmıyorum. iyi günde 15 km. Ben 3 günde bir 4 5 km kadar kullanıyorum. Bacaklar ısındıktan sonra 2 3 km en yğksek viteste tamgaz. 29 kadro 29 jant ile. İndiğimde yani eve geri geldiğimde ilk 2 3 dk zor yürüyorum. 25 km ler prof bisikletçi olmayan adama zararlı olduğunu düşünüyorum ayrıca uzun vadede kemik erimesi ve uygun ekipman giymiyorsan sertleşme sorunu yapar haberin olsun. Bacak arasındaki kan damarlarını talaş edersin normal kıyafetle saatlerce selede oturursan Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 dakika önce Yazar Paylaş 8 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Ben 3 günde bir 4 5 km kadar kullanıyorum. Bacaklar ısındıktan sonra 2 3 km en yğksek viteste tamgaz. 29 kadro 29 jant ile. İndiğimde yani eve geri geldiğimde ilk 2 3 dk zor yürüyorum. 25 km ler prof bisikletçi olmayan adama zararlı olduğunu düşünüyorum ayrıca uzun vadede kemik erimesi ve uygun ekipman giymiyorsan sertleşme sorunu yapar haberin olsun. Bacak arasındaki kan damarlarını talaş edersin normal kıyafetle saatlerce selede oturursan Benim tansiyon çok çabuk yükseliyor. 220 - 43 yapıp çıkan değeri aşmama lazım. Ama ben 190 çıktığım oluyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts