İlkay Başaran 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Aaa 2 tane yumurta kırdım haklısın Yumurta olmazsa nasıl bağlanacak. Onu tamamen unuttum. Veganlık bitti Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ağustos Yazar Paylaş 29 Ağustos (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Veganlık bitti Vegan derken unu doldurup mücverden börek yapanlara karşı bir duruş olarak demiştim. Aslında Vegan yazarken kafamda canlanan mücver böreği idi. Ben tamamen Sebze ve Yumurtadan yaptım. Vegan yanlış oldu Gulitensiz yazmalıydım. Biz şeker hastaları gülütenle iyi geçinemiyor. 29 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Biz şeker hastaları gülütenle iyi geçinemiyor. hangi yıl başladı bu gluten hassasiyeti dünyada Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce ai ye sordum, bu saatte çıkma dedi sağlıksız Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce İlkay Başaran yazdı: Çok sıcak değil mi? Burası 36 şuan Çağlar Bayur yazdı: ai ye sordum, bu saatte çıkma dedi sağlıksız Hava 28° ve kafa rüzgârı var terlemeden bisiklet sürüyorum. Üstün Türk Moğol genlerine bir şey olmaz merak etmeyin Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Üstün Türk Moğol genlerine bir şey olmaz merak etmeyin Bugüne kadar kimsenin bana bir şey olur dediğini ben görmedim, duymadım. Çevremde son 2 sene içerisinde sıcak havada dışarıdayken düşen, bayılan ve ne yazık ki beyinde pıhtı oluşan kişiler oldu. Şakası yok Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Bugüne kadar kimsenin bana bir şey olur dediğini ben görmedim, duymadım. Çevremde son 2 sene içerisinde sıcak havada dışarıdayken düşen, bayılan ve ne yazık ki beyinde pıhtı oluşan kişiler oldu. Şakası yok Forum‘daki arkadaşların beni düşünmesi çok ince bir hareket. Nabzım yükseldiğinde duruyor dinleniyor arada su ve kahvemi içiyorum. Hava o kadar soğuk ki içimde atlet üstümde tişört var normalde sadece atletle sürerdim. Deniz kenarında sürdüğüm için ciddi bir kafa rüzgârıyla bisiklet sürüyorum ve terlememe imkan vermiyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce yüksek nabızda iken durulur mu bunu tıbba sormalı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yüksek nabızda iken durulur mu bunu tıbba sormalı Ya hisseder abi biliyorum yüksek nabız da baş dönmesi yapıyor bir anda durursam o yüzdenkasımı yavaş yavaş dinlendirme moduna alıp öyle duruyorum yoksa bir anda durursam başım çatlıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 33 dakika önce Yazar Paylaş 33 dakika önce Şanzımanı kaybettik, maltepeden tuzlaya limp modda dönüyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts