İlkay Başaran 29 Ağustos Paylaş 29 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Aaa 2 tane yumurta kırdım haklısın Yumurta olmazsa nasıl bağlanacak. Onu tamamen unuttum. Veganlık bitti Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ağustos Yazar Paylaş 29 Ağustos (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Veganlık bitti Vegan derken unu doldurup mücverden börek yapanlara karşı bir duruş olarak demiştim. Aslında Vegan yazarken kafamda canlanan mücver böreği idi. Ben tamamen Sebze ve Yumurtadan yaptım. Vegan yanlış oldu Gulitensiz yazmalıydım. Biz şeker hastaları gülütenle iyi geçinemiyor. 29 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ağustos Paylaş 30 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Biz şeker hastaları gülütenle iyi geçinemiyor. hangi yıl başladı bu gluten hassasiyeti dünyada Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 10:16 Paylaş Pazar 10:16 ai ye sordum, bu saatte çıkma dedi sağlıksız Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 10:30 Yazar Paylaş Pazar 10:30 İlkay Başaran yazdı: Çok sıcak değil mi? Burası 36 şuan Çağlar Bayur yazdı: ai ye sordum, bu saatte çıkma dedi sağlıksız Hava 28° ve kafa rüzgârı var terlemeden bisiklet sürüyorum. Üstün Türk Moğol genlerine bir şey olmaz merak etmeyin 1 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Pazar 10:37 Paylaş Pazar 10:37 Ali Darbaz yazdı: Üstün Türk Moğol genlerine bir şey olmaz merak etmeyin Bugüne kadar kimsenin bana bir şey olur dediğini ben görmedim, duymadım. Çevremde son 2 sene içerisinde sıcak havada dışarıdayken düşen, bayılan ve ne yazık ki beyinde pıhtı oluşan kişiler oldu. Şakası yok Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 10:51 Yazar Paylaş Pazar 10:51 Ü.Emre Kartal yazdı: Bugüne kadar kimsenin bana bir şey olur dediğini ben görmedim, duymadım. Çevremde son 2 sene içerisinde sıcak havada dışarıdayken düşen, bayılan ve ne yazık ki beyinde pıhtı oluşan kişiler oldu. Şakası yok Forum‘daki arkadaşların beni düşünmesi çok ince bir hareket. Nabzım yükseldiğinde duruyor dinleniyor arada su ve kahvemi içiyorum. Hava o kadar soğuk ki içimde atlet üstümde tişört var normalde sadece atletle sürerdim. Deniz kenarında sürdüğüm için ciddi bir kafa rüzgârıyla bisiklet sürüyorum ve terlememe imkan vermiyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 11:08 Paylaş Pazar 11:08 yüksek nabızda iken durulur mu bunu tıbba sormalı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 11:16 Yazar Paylaş Pazar 11:16 Çağlar Bayur yazdı: yüksek nabızda iken durulur mu bunu tıbba sormalı Ya hisseder abi biliyorum yüksek nabız da baş dönmesi yapıyor bir anda durursam o yüzdenkasımı yavaş yavaş dinlendirme moduna alıp öyle duruyorum yoksa bir anda durursam başım çatlıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 12:34 Yazar Paylaş Pazar 12:34 Şanzımanı kaybettik, maltepeden tuzlaya limp modda dönüyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 19:13 Yazar Paylaş Pazar 19:13 Orta ayna kol vites mekanizması fena halde bozuldu. 30 km sürüşten sonra eve dönmek zorunda kaldım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Ben Ali Darbaz’ım o şanzımanı söker restore ederim. Vites değiştirici çevirmeli kol içi dağılmış. Onu söküp yenilemek gerekli. Orta vitesi bir ayarda sabit bırakıp yola devam etmek mümkün. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Orta ayna kol vites mekanizması fena halde bozuldu. 30 km sürüşten sonra eve dönmek zorunda kaldım shimano nun göbekten vitesine geç. bu tip sorunlar onlarda olmuyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: shimano nun göbekten vitesine geç. bu tip sorunlar onlarda olmuyor. Şimdi masraf yapamam daha çocuk yeni okula başladı. Ayrıca kış geliyor şurada aralığa kadar idare etsin yeter. Büyükada öncesi vitesii tamir etsen yeterli Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce hararetle tavsiye ederim. 8 dişli oranında 24 vites i kullanabiliyorsun ve durduğun yerde vites değiştirebiliyorsun. zaten 24 vitesin hepsi farklı oranda değil. 9 10 oran ancak çıkıyor kombinasyonlarda. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Hava 28° ve kafa rüzgârı var terlemeden bisiklet sürüyorum. Üstün Türk Moğol genlerine bir şey olmaz merak etmeyin deri eldivenler 1 saat önce tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Doğan Arşiray yazdı: hararetle tavsiye ederim. 8 dişli oranında 24 vites i kullanabiliyorsun ve durduğun yerde vites değiştirebiliyorsun. zaten 24 vitesin hepsi farklı oranda değil. 9 10 oran ancak çıkıyor kombinasyonlarda. Benim bikeye olurmuki. Bakmak lazım. Bisikletin kendinden phalı olmasında Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ne oldu senin bisiklete düzgün bi foto çeksen? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 55 dakika önce Yazar Paylaş 55 dakika önce İlkay Başaran yazdı: Ne oldu senin bisiklete düzgün bi foto çeksen? Kron FD 2100 markalı bisikletimin orta aktarıcısı Shimano Tourney modelidir. Şu anda hem vites kolundaki mekanizmada hem de aynakol tarafındaki ön aktarıcı aparatında ayarsızlık ve çalışma sorunları bulunmaktadır. Ön aktarıcının ayarı bozulduğu için zincire sürekli sürtme yapmakta ve rahatsız edici bir ses çıkarmaktadır. Gidondaki çevirmeli vites kolundaki gösterge numaraları ile zincirin geçtiği gerçek vites pozisyonları birbirini tutmamakta, örneğin göstergede 3 yazarken vites 2'de veya 2 yazarken 3 veya 1'de kalabilmektedir. Ayrıca mekanizma en yüksek ön vitese hiçbir şekilde geçmediği için uzun yolda düşük kadansla yüksek hızlara çıkamamaktayım. En son ön aktarıcıya tekme attım ve bu müdahaleden sonra mekanizma tamamen işlevsizleşerek hiç çalışamaz hale geldi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Tekme yerine telin gerginliğine baksaydın keşke. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 49 dakika önce Yazar Paylaş 49 dakika önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Tekme yerine telin gerginliğine baksaydın keşke. Arıza veremeden 1000 kilometre yapamadık. Bacak kaslarım o kadar güçlenmiş ki bu kadar hasar vereceğimi zannetmemiştim 48 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Bacak kasınla ön vitesin ne alakası var ki? Sen 500 nm ile çevir o alet fark etmez onu Yorum bağlantısı
Recommended Posts