Ali Darbaz Pazar 05:56 Yazar Paylaş Pazar 05:56 Shimano Tourney St-ef41 vites sistemi + yeni elçikler montaj ayar dahil 3000 tl tuttu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 12:31 Paylaş Pazar 12:31 İlkay Başaran yazdı: Kahve demiş ne bileyim sushiden sonra kahfe içilir taylandada bilmion mu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 12:46 Paylaş Pazar 12:46 Çağlar Bayur yazdı: sushiden sonra kahfe içilir taylandada bilmion mu Sushiden sonraki levele geçemedik ki hiç. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 14 saat önce Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Yarı otomatik C3 1.4 vti gibi oldu mükemmel. sana o nedenle carraro 121 flex önermiştim. 14 saat önce tarihinde Serhat Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Serhat Işık yazdı: sana o nedenle carraro 121 flex önermiştim. Ben de sen dediğin için çevirttim. Senin al dediğin bisikletin şu anki fiyatı 30.000 TL beni aşar bu şu an kullandığım bisikletin iki katı +10’u kullandım bana biraz küçük geldi Yorum bağlantısı
Recommended Posts