Ali Darbaz 13 Eylül Yazar Paylaş 13 Eylül Shimano Tourney St-ef41 vites sistemi + yeni elçikler montaj ayar dahil 3000 tl tuttu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Eylül Paylaş 13 Eylül İlkay Başaran yazdı: Kahve demiş ne bileyim sushiden sonra kahfe içilir taylandada bilmion mu Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Eylül Paylaş 13 Eylül Çağlar Bayur yazdı: sushiden sonra kahfe içilir taylandada bilmion mu Sushiden sonraki levele geçemedik ki hiç. 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 15 Eylül Paylaş 15 Eylül (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Yarı otomatik C3 1.4 vti gibi oldu mükemmel. sana o nedenle carraro 121 flex önermiştim. 15 Eylül tarihinde Serhat Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Eylül Yazar Paylaş 15 Eylül Serhat Işık yazdı: sana o nedenle carraro 121 flex önermiştim. Ben de sen dediğin için çevirttim. Senin al dediğin bisikletin şu anki fiyatı 30.000 TL beni aşar bu şu an kullandığım bisikletin iki katı +10’u kullandım bana biraz küçük geldi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 06:26 Yazar Paylaş Cumartesi 06:26 Calistigin firma çok çalışıp çok maaş alacağım bir iş teklifi etti. Ama kabul etmedi. O hayatta her şey para değil ben az çalışıp az maaş ile devam edeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 06:48 Yazar Paylaş Cumartesi 06:48 Ccpi modernizasyonundan geçmiş Blok 50 f16 ile uçmaya devam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 08:55 Yazar Paylaş Cumartesi 08:55 Barış Manço'nun evine geldim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Bu haftasonu kalamışdan Kadiköye sürdüm. Meramım “O” Moda vapur iskekesindeki yokuşu çıkmaktı. Fenerbahçe ordu evi rampasından başlayıp, Moda vapur iskelesine kadar tırmanarak gitmeyi başardım. Harika bir deneyimdi. Öncesinde tek seferde gidemiyordum. Adalara gitmek için bende cesaret uyandırdı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Kızım için almayı düşündüğüm bisiklet. https://www.roxformshop.com/roxform-m-100-katlanir-bisiklet-16-jant-5-vites-aluminyum-kadro?srsltid=AU7gw4V1ZZDFyuCkUbzP0OHOXyHC827PRSba7wm3kzX3umBXAC9bZ8zd Yorum bağlantısı
Recommended Posts