Serdar Göktaş 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Merhaba değerli forum üyeleri, 2021 model Honda civic aracımızı verip üstüne de sıfır faiz imkanı olduğundan dolayı biz de ilk eletirikli araca geçiş deneyimini yaşayalım dedik. Gönlüm kgm torres evx ile togg t 10 x arasında gidip geliyordu. Torres in devasa bagajı d sınıfı olması beni benden alıyordu. Özellikle hem memurluk yapıp hem de bir yandan çiftçilik ile uğraşınca bagaj ister istemez lazım oluyor. Ama kgm de ödeme kolaylığının olmaması 500 bine sadece 5 ay vade yapması onu eleyen baş etken oldu. Gelelim togguma, ilk çıktığı günden beri tipiyle beni oldukça heyecanlandıran bir araç idi. Ama ben de piyasaya yeni çıkmış olması, kronik sıkıntılarının olması nedeni ile uzak duranlardan idim. Ama takip ettiğim kadarıyla son zamanlarda yazılım ile bir çok sorunun giderilmiş olması ve kullanıcıların bu aracın bir akıllı cihaz değil de otomobil gibi hareket etmesi nedeniyle sıkıntı çokmuş gibi gösteriliyor idi. Ben bayağı bir arastırdıktan sonra nerede ise olabilecek her türlü arızasına ve çözüm yollarına hakim olduktan sonra aracı almaya karar verdim. Gelelim aracı sipariş sürecine. 8 agustos sipariş süreci başladı. 25 ağustos ödeme ekranı açıldı ve 25 eylül aracı teslim alabildim. Açıkcası bende bu kadar uzun bir süreç yaşayacağımızı tahmin etmiyordum ama sipariş yoğunluğu çok fazla olunca süreç uzadı. Aracım yeni tip bataryalı lfp batarya olarak geliyor. Ve en son sürüm yüklü olarak geldi. Şu ana kadar herhangi bir problem ile karşılaşmadım. Ekranlar evet biraz geç gelebiliyor sadece. Arabaya da çok acemiyim alışana kadar biraz süre isteyeceğim sizden. Deneyimlerimi sonra aktarırım. Maalesef çok fotoğrafı yok. Havalar yağmurlu burada. Düzeldiği zaman iç dış detaylı fotoğrafları gelir. Son fotoğraf dün Antalya dan gelirken yakalamış olduğum yakıt değeri 14 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Hayırlı uğurlu olsun, gülerek kullanın. Beyaz candır 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun, gülerek kullanın. Beyaz candır Çok teşekkür ederim hele ki Antalya sıcağında😊 1 Yorum bağlantısı
Murat Azalma 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Hayırlı olsun Serdar abi güzel günlerde kullanın sağlıkla keyifle. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce kokkpit mersodan güzel az biraz ufaltsalar da bizim sokaklara sığsa 2 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Hayırlı olsun ben de beyaz istemiştim ama hanımın ve çocuğun isteği ağır bastı gri aldık. Aracı aynı yerden teslim almışız sanırım. Otogarın karşısındaki yer değil mi? Çok güzel maaşallah. LFP ile ilgili kalibrasyonu çok geciktirmeyin, gerisi çok önemli değil. Rejen'i yağmurlu ve kaygan yollarda 1. kademe kullanmamızı tavsiye ediyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hocam güle güle kullan. Beyaz çok şıkmış. Daha kibar görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz kullanin 🧿 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 45 dakika önce Yazar Paylaş 45 dakika önce Murat Azalma yazdı: Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim Çok teşekkür ederim, daha iyileri sizlerin olsun Oğuzkan Işık yazdı: Hayırlı olsun Serdar abi güzel günlerde kullanın sağlıkla keyifle. Çok teşekkür ederim Oguzhan. Amin inşallah. Daha iyileri senin olsun Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: kokkpit mersodan güzel az biraz ufaltsalar da bizim sokaklara sığsa O da geliyor sanırım Çağlar abi, t6 x 2027 de gelir herhalde. Bizim otopark derdimiz olmadığından sıkıntı olmuyor. 360 derece kamera sistemi park ederken bayağı bir yardımcı oluyor. Geçen kaldırıma iyice yanaşayım dedim sağ aynayı indireyim derken alttaki ekranda bir ısık yanıp sönmeye başladı. Bastım ayna aşağı indi. Dedim biz böyle şeylere alışık değiliz şımartma beni dedim🤣🤣 Ersen Tapan yazdı: Güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim sizin opel de hayırlı olsun. Elektrikli işi çoğalıyor Muharrem Karagülle yazdı: Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Çok teşekkür ederim amin inşallah. Allah daha iyilerini size nasip etsin Mehmet Göktürk yazdı: Hayırlı olsun. Çok teşekkür ederim hocam Yurdaer Elay yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın Çok teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 30 dakika önce Yazar Paylaş 30 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun ben de beyaz istemiştim ama hanımın ve çocuğun isteği ağır bastı gri aldık. Aracı aynı yerden teslim almışız sanırım. Otogarın karşısındaki yer değil mi? Çok güzel maaşallah. LFP ile ilgili kalibrasyonu çok geciktirmeyin, gerisi çok önemli değil. Rejen'i yağmurlu ve kaygan yollarda 1. kademe kullanmamızı tavsiye ediyorlar. Emre kardeşim çok teşekkür ederim. Bizde aile ortak kararı ile beyaz aldık. Koyu rengin cefasını istanbulda çok çektik. Mümkün mertebe beyaz olacak inşallah bizim araçlar. Beyazı da bu araca ben çok yakıştırıyorum zaten. Evet otogarın karşısında ki yerden teslim aldım bende. Bizim yolumuz senin gibi uzun sürmedi. 35 km kullandık eve geldik. Dayanamadık köye gidelim gelelim dedik. İlk gün 90 km yol yaptık. Şu an ikinci şarjı yapıyorum. İlk şarjı yüzde yüz yapmıştım. Şu an da yüzde 80 i geçti 90 gibi bırakırım gibi. İlk dolum da yüzde yüzden yüzde 30 a gelene kadar 310 km yol yaptı. Ortalama yüzde 20 kwh gösteriyor. Tek ben kullansam sanırım daha iyi rakamlar yakalarım ama hafta içi araç bana düşmüyor. Rejen ile ilgili söylediklerini dikkate alacağım. Teşekkür ederim Mehmet Ozyurek yazdı: Hocam güle güle kullan. Beyaz çok şıkmış. Daha kibar görünüyor. Emmi çok teşekkür ederim evet ben de beyazı çok beğeniyorum. Çevremde ki herkesten de olumlu dönüşler aldım. Biz beyazı çok görmediğimizden bu kadar yakıştığını bilmiyorduk dediler. Kasko ve sigorta konusunda da içine sineni yaptığın için tekrar teşekkürler🤣 Sinan Akgöl yazdı: Hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz kullanin 🧿 Çok teşekkür ederim Sinan kardeşim. Daha iyileri senin olsun 💐 Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Metin hocam çok teşekkür ederim amin inşallah💐💐 Yorum bağlantısı
Recommended Posts