Serdar Göktaş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Uğur Kamil yazdı: 8 silindirin yaptığı testte ne kadar önemli olduğunu gördük. Ara ara aksatmadan yapmak şart. Hayırlı olsun, bende bir niyetlendim sonra vaz geçip borca girmiyim daha sonra alırım ve o zamana kadar yazılım birazdaha gelişir dedim. Şuan e-tech ten memnunum togg tan daha çok ilgi çekiyor 😃 Ben de izledim videoyu. Dönüş yolunda kalibrasyon yaptıklarında 1 km önce bitti lfp olanın bataryası. Ama sanırım ac şarjda yapmak gerekiyor imiş. Şimdilik ben dc şarj ile yapacağım yüzde yüzü. Çok teşekkür ederim. Sizin aracınız da hayırlı uğurlu olsun. Gönlünüze göre araçlara sahip olun inşallah 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Servet Aydın yazdı: Mis gibin araba Demi ama💐💐💐 bir de kardeşi var o daha mis gibi, o da yerli üretim 🤣 Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 1 saat önce Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Pamukkale beyazın yerine Seyhan beyaz (metalik/sedefli) getirmeleri iyi olmuş. Ayhan Asil beyin Seyhan'ından sonra forumdaki ikinci Seyhan 1 saat önce tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 57 dakika önce Yazar Paylaş 57 dakika önce Yurdaer Elay yazdı: Pamukkale beyazın yerine Seyhan beyaz (metalik/sedefli) getirmeleri iyi olmuş. Ayhan Asil beyin Seyhan'ından sonra forumdaki ikinci Seyhan Bize beyaz olsun da 😊 Ayhan abinin anketinde de ben beyaz tercihte bulunmuştum. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 45 dakika önce Paylaş 45 dakika önce Serdar hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kazasız cezasız kullanılsın.🧿 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 23 dakika önce Paylaş 23 dakika önce Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı
Recommended Posts