Serdar Göktaş 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Uğur Kamil yazdı: 8 silindirin yaptığı testte ne kadar önemli olduğunu gördük. Ara ara aksatmadan yapmak şart. Hayırlı olsun, bende bir niyetlendim sonra vaz geçip borca girmiyim daha sonra alırım ve o zamana kadar yazılım birazdaha gelişir dedim. Şuan e-tech ten memnunum togg tan daha çok ilgi çekiyor 😃 Ben de izledim videoyu. Dönüş yolunda kalibrasyon yaptıklarında 1 km önce bitti lfp olanın bataryası. Ama sanırım ac şarjda yapmak gerekiyor imiş. Şimdilik ben dc şarj ile yapacağım yüzde yüzü. Çok teşekkür ederim. Sizin aracınız da hayırlı uğurlu olsun. Gönlünüze göre araçlara sahip olun inşallah 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Servet Aydın yazdı: Mis gibin araba Demi ama💐💐💐 bir de kardeşi var o daha mis gibi, o da yerli üretim 🤣 Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim. Daha iyileri sizlerin olsun 3 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 17 saat önce Paylaş 17 saat önce (düzenlendi) Pamukkale beyazın yerine Seyhan beyaz (metalik/sedefli) getirmeleri iyi olmuş. Ayhan Asil beyin Seyhan'ından sonra forumdaki ikinci Seyhan 17 saat önce tarihinde Yurdaer Elay tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Yurdaer Elay yazdı: Pamukkale beyazın yerine Seyhan beyaz (metalik/sedefli) getirmeleri iyi olmuş. Ayhan Asil beyin Seyhan'ından sonra forumdaki ikinci Seyhan Bize beyaz olsun da 😊 Ayhan abinin anketinde de ben beyaz tercihte bulunmuştum. 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Serdar hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kazasız cezasız kullanılsın.🧿 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Adnan Çakır yazdı: Serdar hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kazasız cezasız kullanılsın.🧿 Adnan abi çok teşekkür ederim. Amin inşallah. Daha iyileri senin olsun abi💐 Haşmet Güngör yazdı: Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Haşmet abi, çok teşekkür ederim💐 Fikri Keleş yazdı: Hayirli olsun Çok teşekkür ederim Fikri bey, daha iyileri sizlerin olsun💐 Yorum bağlantısı
sevittopcu 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Hayırlı olsun. LFP bataryada ara ara %100'e kadar şarj etmek, batarya yönetiminin doluluk tahminini düzeltmesi için öneriliyor. Bunu AC şarjda yapmak daha sağlıklı, çünkü DC'de %80 sonrası akım zaten çok düşüyor ve uzun sürüyor. Toplam maliyeti merak edenler için: T10X V1 RWD Uzun Menzil ile T10F'in 5 yıllık gideri (bakım, lastik, kasko, enerji, MTV) yan yana burada var, ikisi de yaklaşık 520-530 bin TL çıkıyor: https://otokutu.com/kiyas/togg-t10x-vs-togg-t10f 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mustafa Arıkan yazdı: Hayırlı olsun. Mustafa hocam teşekkür ederim daha iyileri senin olsun sevittopcu yazdı: Hayırlı olsun. LFP bataryada ara ara %100'e kadar şarj etmek, batarya yönetiminin doluluk tahminini düzeltmesi için öneriliyor. Bunu AC şarjda yapmak daha sağlıklı, çünkü DC'de %80 sonrası akım zaten çok düşüyor ve uzun sürüyor. Toplam maliyeti merak edenler için: T10X V1 RWD Uzun Menzil ile T10F'in 5 yıllık gideri (bakım, lastik, kasko, enerji, MTV) yan yana burada var, ikisi de yaklaşık 520-530 bin TL çıkıyor: https://otokutu.com/kiyas/togg-t10x-vs-togg-t10f Teşekkür ederim.sayfayı detaylı inceleme fırsatım olmadı ama 5 yıl sonraki değer kaybını yanlış hesaplama var gibi. Bizim gibi enflasyonu olan ülkelerde hiç bir zaman değer kaybetmez diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Serdar Göktaş yazdı: Mustafa hocam teşekkür ederim daha iyileri senin olsun Teşekkür ederim.sayfayı detaylı inceleme fırsatım olmadı ama 5 yıl sonraki değer kaybını yanlış hesaplama var gibi. Bizim gibi enflasyonu olan ülkelerde hiç bir zaman değer kaybetmez diye düşünüyorum. Yanlış düşünüyorsunuz. Nominal değerle değil düzeltilmiş (enflasyon hesaba katılmış) değerle hesap etmeniz gerekiyor. Bunun için ise bugünki fiyata göre bakmanız gerekiyor. O zaman sıfır Togg kaç lira olacak ona bakmanız gerekiyor. Kabaca senelik kayıp önceki senenin %9 u kadar. ama iki senede 18 üç senede 27 değil hesabı. Önceki seneki rakamı bulup onu 0.91 ile çarpacaksın. Orada bugünkü fiyatlarla demiş ve doğru demiş. Öyle hesap edilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts