Servet Aydın Çarşamba 20:35 Paylaş Çarşamba 20:35 Mehmet Ozyurek yazdı: Sahibinden'deki gibi mi yapsak. Mantıklı. Alt kategoride daha fazla veri bir arada marka bazlı ilerler. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 09:45 Paylaş Dün saat 09:45 Mehmet Ozyurek yazdı: Sahibinden'deki gibi mi yapsak. para ile mi yani? 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Doğan Arşiray yazdı: para ile mi yani? Öyel düşünmüştüm.. Olmaz mı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Uğur Kamil yazdı: Araca göre değişir, tek pedal özellikli olanlarda çekmemek gerekiyor. E-tech, ev3 gibi rejeneratif freni direksiyon arkasındaki tuşlardan arttırıp azaltinal modellerde tamamen cekebiliyorsun. Ben rampanın eğimine göre kademeyi ayarlıyorum aşırı dik değilse hem şarj geri kazanıyorum hemde ne gaz nede fren pedalı kullanmak zorunda kalıyorum. Çok hesap kitap beyin gücü harcamak yanlış. Tek pedal kullanın. Ben hiçbişey ayarlamıyorum ayar yok. Mutluyum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Çok hesap kitap beyin gücü harcamak yanlış. Tek pedal kullanın. Ben hiçbişey ayarlamıyorum ayar yok. Mutluyum. elon ekosistemi var Yorum bağlantısı
Servet Aydın 46 dakika önce Paylaş 46 dakika önce Mehmet Göktürk yazdı: Çok hesap kitap beyin gücü harcamak yanlış. Tek pedal kullanın. Ben hiçbişey ayarlamıyorum ayar yok. Mutluyum. Mg tek pedalda tasaeım hatalı, en sert rejende fren lambası gazı kısınca hemen yanıyor, orta ayarda da yakıyor. En soft olanda yakmıyor ancak akıyor. Orta ayarda fren yakmasa şahane olacak. Arkadan gelen için güvenli değil kers uyarısı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce pilli rejen ile yavaşlarken arkadali toros fark etmez ise sıkıntı çıkmaz mı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: pilli rejen ile yavaşlarken arkadali toros fark etmez ise sıkıntı çıkmaz mı Pilli toros oluşabilir ancak habire yanıp sönen fren lambası arkadan gelen sürücüyü yanıltır yanlış yaptırır gözlerini yorar. Güvenli değil. Otoyolda önümde giden araç önü boşken durduk yere habire freni yanıp sönüyor. Saçma bir sistem Yorum bağlantısı
Osman Ünal 8 dakika önce Paylaş 8 dakika önce Benim araba fren lambalarını yakmıyor, Galiba bizimkinin 2023 modellerini de yakıyor muş. Yorum bağlantısı
Recommended Posts