İçeriğe Yönlendir

Anahtar Soru Ve Sorunlarınız

Muhittin Kaplan

Recommended Posts

Süleyman Çetin
Yedek anahtar kumandasız olur...

Bu tamamdır abi.

Kaskoya yedek anahtarsız gitmem bi engel teşkil eder mi?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Kaskoya yedek anahtarsız gitmem bi engel teşkil eder mi?

Eder.. Yedek anahtar yoksa bir kasko ve bir çok poliçe çeşidi hasar ödemez..

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin
(düzenlendi)
Eder.. Yedek anahtar yoksa bir kasko ve bir çok poliçe çeşidi hasar ödemez..

Çok sağolasın abi.Ben bu işi en kısa zamnda çözeyim.Yoksa tehlikeli bi sorun.

Servis bu anahtar konusunu ne kadar zmanda halleder acaba?Hemen veriyorlar mı ?

tarihinde S tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Anahtar 10 dakikalık iş uzman ellerde...Anahtarcılarda yapabiliyor.Forum içinde anlaşmalı işyerlerinde bir anahtarcı var isterseniz sorabilirsiniz ancak Ankara'da...

Yorum bağlantısı
Kasko yaparken kasko yedek anahtarı sormaz hatta hiçbir anahtarı sormaz. Ben kasko yaptırırken sigorta firması arabayı hatta beni bile görmemişti.

Ancak Mehmet abinin söylediğine göre araba çalınırsa işte o zaman kasko senden 2 anahtarı da isteyecek. İşte o durumda 2 anahtarı da kaskoya veremezsen kasko arabanın parasını sana ödemez.

Ben bu yüzden geçen hafta komple kilit sistemi değiştirdim.

Ayrıca sana arabayı satan adam yedek anahtar yok diyorsa o zaman zaten otomatikman kilit sistemini değiştirmen lazım. kasko için değil kendin için.

+10000

Yorum bağlantısı
Süleyman Çetin
ancak Ankara'da...

İşte bu olmadı yav.:D Keşke Sakarya veya Manisa'da da olsaydı.Neyse sağlık olsun çok sağolun Serkan Bey...

Çok doğru diyorsunuz Özgür Bey teşekkürler... :p

Yorum bağlantısı
Uğur Çakmak

hıc bı fıestada yedek anahtar yok galıba!!!! fıestası olupta yedek anahtarı olan cok nadır yanı... ve malesef bnm de yedek anahtarım yok umarım elımdkeını kaybetmem...

Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Yedek anahtar olması gerek. Arabayı sıfır aldığınızda yanında veriyorlar.

Yorum bağlantısı
Fazlı Özdemir
Ben bu yüzden geçen hafta komple kilit sistemi değiştirdim.

Kaça değiştirdiniz? Kasko mu karşıladı bunu?

Yorum bağlantısı
Mustafa Sarı

herkese iyi akşamlar. Bugün kasko poliçesini okurken anahtarla ilgili kısma gelince aklıma geldi. Benim arabamın yedek anbahtarı yok. Acaba diyorum anahtarı kaybettim desem kasko yenisini karşılar mı? Yoksa ben su kurnazımıyım?

:wub::wub:

Yorum bağlantısı
Mustafa Sarı
Mustafaaa, kaskocular çakallarla su şeylerini sevmez. dikkat ol... :p

;) o zaman memet abi duymasın...

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Vural Dirimeşe

Merhabalar,

Benim de Fusionumun yedek anahtarı yoktu (herkesinki gibi:)). Ben de bugün Carrefour Sa Alışveriş Merkezindeki YÜCEL ANAHTAR'a gittim. Kumandasız çipli anahtar yaptırdım. 80 TL'ye. (Kumandalı olab 125 TL idi). Uğur Ayyıldız ve abisi Ford Clubden olduğumu söyleyince çok ilgili davrandılar sağolsunlar. Sanırım yaklaşı 20-25 dk da yeni anahtarıma kavuştum.

Tekrar teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Haluk Gümüş

Gecen gun kasko sirketini arayip yedek anahtarimi kaybettigimi soyledim. Anlasmali Ford yetkili servisine yonlendirdiler beni. Bursa'da ismini vermeyeyim ilk gittigim yetkili servis, komple kilit sistemi degisecek 700 lira dedi. Kaskom 750 liraya kadar karsiladigi icin benim icin sorun yoktu. Tamam dedim. Sonra dediler ki anahtari kaybettiginiz icin karakoldan yazi getirmeniz lazim. Alla alla deyip oradan ayrildim. 5 km. ilerisindeki diger yetkili servise gittim. Hemen ilgilendiler ve karakoldan yazi falanda istemediler. Komple kilit sistemi de degisecek demediler. Sadece yedek anahtari cikarip okuttular. Kaskom delinmeden yedek anahtarimi sorunsuzca cikardim. Yedek anahtar sorunu yasayan arkadaslara umarim bu bilgi yarar.

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Ankara'da Ulus civarında her tür araba anahtarının bire bir kopyası yapılıyormuş.

Tam alorok nerede olduğunu öğrenemedim, ama o muhitte sorarsan söylerler dediler.

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Nihat Sarpasan
Ben 3. anahtarımı uzaktan kumandalı orjinal modelin çok iyi bir kopyası ile yaptırdım. Belkide orjinaldir. Tek fark arkasında yer alan ford amblemi yok. Onun dışında her konu tamam. 210YTL Kredi Kartı tek çekim. Carefour Vega Ümraniye'de Parktiker içinde yer alan kasalara çok yakın olan anahtarcı. Pratik Anahtar Servisi 0216 5251465 (İstanbul Anahtarcılar ve Çilingirciler Odası Üyesi.)

Fiziksel çoğaltma işlemi zaten problem değil. Hatta yedek anahtar üstünde yer alan etiket kodu bunun için yeterliymiş. Kopyalama sonrası isterseniz vereyim bile dedi.

Anahtarınızı bir okuyuca takıyor ve hazırlanan yeni chip'ide yeni anahtara monte ediyor.

Chip'i uyumlu hale getirmek için bir cihaz ile araca bağlanıyor ve aynı anda yeni kopyalanan anahtarı takıyor. Bir telefon bağlantısı ile cihazda araç bilgilerine ek olarak şase numarası ile elde edilen yeni bir kod giriliyor. Sonra kontağı 3 kez kapatıp/açıp tanımlama sonlandırılıyor.

Bunun için ruhsat sahibinin şahsen ruhsatla başvurmasını istiyorlar. Adres bilgisi vermek gerekmiyor ama ruhsatta yer alan adreste oturuyor olmak risk olabilir diye düşünüyorum.

hasan bey gelde sana orjınal kumanda yapalım sustalısından nedersın 250 nakıt k.k artı kadvaa:)

Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Emrah Güzel

Ben arabamı ikinci al aldım ve aldığım kişi yedek anahtarı olmadığını söyledi. Bir gece gelip arabayı çalmasından korkuyorum :) Anahtarın kodu v.s. değiştirilmez mi acaba bir de yedek anahtar lazım tabii ki

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Gecen gun kasko sirketini arayip yedek anahtarimi kaybettigimi soyledim. Anlasmali Ford yetkili servisine yonlendirdiler beni. Bursa'da ismini vermeyeyim ilk gittigim yetkili servis, komple kilit sistemi degisecek 700 lira dedi. Kaskom 750 liraya kadar karsiladigi icin benim icin sorun yoktu. Tamam dedim. Sonra dediler ki anahtari kaybettiginiz icin karakoldan yazi getirmeniz lazim. Alla alla deyip oradan ayrildim. 5 km. ilerisindeki diger yetkili servise gittim. Hemen ilgilendiler ve karakoldan yazi falanda istemediler. Komple kilit sistemi de degisecek demediler. Sadece yedek anahtari cikarip okuttular. Kaskom delinmeden yedek anahtarimi sorunsuzca cikardim. Yedek anahtar sorunu yasayan arkadaslara umarim bu bilgi yarar.

İkinci servisin yaptığı yanlış...

Ben işin evrağında değilim..

2. servis size sadece 2. bir anahtar verdi..

Peki 1. anahtar nerde, kimde. ?

En azından tüm kilitlerin şifreleri değiştirilmeliydi.. Yeni şifrelere göre yeni anahtarlar basılmalıydı...

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Abdullah Hacıefendioğlu

bu anahtardan yaptıracam yerini buldum 200 liraya yapıyolarmıs

Yorum bağlantısı
Abdullah Hacıefendioğlu
Komple fiyatı mı???

evet komple fiyatı bu

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
bu anahtardan yaptıracam yerini buldum 200 liraya yapıyolarmıs

Nerede o yer?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...