Doğan Arşiray 25 Ağustos 2022 Paylaş 25 Ağustos 2022 Mehmet Göktürk yazdı: yurtdışında geçerli evet. AB standardında. geçenlerde bir yazı okumuştum. amerikada bir eyalette yeni ehliyet ile sorun yaşamışlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 saat önce Paylaş 8 saat önce 1 ağustostan itibaret ehliyet yenileme ücreti 7.438 liraya çıkacak gibi bir paylaşım görmüştüm.. Şu an 1.760 lira olarak görünüyor. Bu artış haberinin aslı var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: 1 ağustostan itibaret ehliyet yenileme ücreti 7.438 liraya çıkacak gibi bir paylaşım görmüştüm.. Şu an 1.760 lira olarak görünüyor. Bu artış haberinin aslı var mı? hiç bir yerde resmi bir açıklama göremedim. Ben de çok aradım. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce TC kimlik ile birleştiren var mı ya ? Yaptırmak Mantıklı mı ? Geçtiğimiz cumartesi çevirmeye girdim ehliyet istediler. Ruhsatı bile sormadılar. 16 yıllık ehliyet hayatımda 3. çevirmeye takıldım. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) ben birleştirdim diğer konuda yazdığım gibi. makine varsa kendin yapıyorsun. yoksa randevu alıp yapıyorsun. toplam 3 dk sürdü. 5 saat önce tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Doğan Arşiray yazdı: ben birleştirdim diğer konuda yazdığım gibi. makine varsa kendin yapıyorsun. yoksa randevu alıp yapıyorsun. toplam 3 dk sürdü. ama kotrolde nufüz kağıdını sunarsan cezası var Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ümit Türk yazdı: TC kimlik ile birleştiren var mı ya ? Yaptırmak Mantıklı mı ? Geçtiğimiz cumartesi çevirmeye girdim ehliyet istediler. Ruhsatı bile sormadılar. 16 yıllık ehliyet hayatımda 3. çevirmeye takıldım. Nüfus müdürlüğüne gidip makineden yapabiliyorsunuz. Çevirmede kimliğimi verdim işe yaradı. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 5 saat önce Paylaş 5 saat önce E-Devlet uygulamasına bağlanacak, tüm mesele çözülecek. Millet cüzdanı unutur telefonu unutmaz hale geldi. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağrı Alaf yazdı: E-Devlet uygulamasına bağlanacak, tüm mesele çözülecek. Millet cüzdanı unutur telefonu unutmaz hale geldi. Aslında makine ile uğraşacağına bunu yapsan ya. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ümit Türk yazdı: Aslında makine ile uğraşacağına bunu yapsan ya. Bana kalsa çip mip bir sürü terane. QR ile her şeyi alıyorsun artık. Adam telefona kimliği, kredi kartını, ehliyetini yüklüyor, telefon ile tık diye bir çevirme ya da ödeme noktasında işini halledip geçiyor. Hem güvenli de. Bu sayfanın arkasındaki renkli çiçek aslında o an yaratılan bir güvenlik kodu. Karekod taranırken oradan da şifre alınıyor. Herhangi bir bilgi uyuşmazsa (Sahtecilik vb.) direkt memur bey görüyor. Yine de her ihtimale karşı hemen her ülkede sürücü belgesi taşınması isteniyor. Biraz gri bir alan, orası da haklı burası da. Telefon bozulursa, şarjı biterse polis bu bahaneyi kabul etmek zorunda değil. Ben polis olsam etmezdim. Yorum bağlantısı
Bahadır TÜFEKCİ 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ama kotrolde nufüz kağıdını sunarsan cezası var 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce yazan yazıyor işte, itiraz yolu açık tabii sonuç yazılabiliyor 5 ay uğraşıp geri alınabilir herhalde Yorum bağlantısı
Recommended Posts