Can Karacaer 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 (düzenlendi) Ben arabayı 5 metre geri alacak olsam yakarım farları. Özellikle yağışlı havalarda camlar buharlı aynalar ıslakken kendilerini göründüğünü zanneden var mı merak ettiğimden anket açtım... 28 Kasım 2008 tarihinde Can Karacaer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Yılmaz 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 park + sis açıyorum araba dafa bi şık duruyor =) Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Herzaman yakarım, yağmursuz havalarda parklar, yağmurlu havalarda kısalar yanar. Yorum bağlantısı
Amaç Keskin 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 park + sis açıyorum araba dafa bi şık duruyor =) gereksiz yere sis açmak suçtur, daha önce forumda tartışıldı, bakmanızı öneririm Yorum bağlantısı
Nuri Güngör 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 uzun yolda mutlaka yakarım ama sehir içi yakmıyorum yalan yok Yorum bağlantısı
Barış Günay 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 her arabaya bindiğimde marştan sonra hemen açarım, hatta radyodan bile önce açarım. Yorum bağlantısı
Ruhi Gökhan 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Kusura bakmayın ama ben gece bile sisleri açmaya çekiniyorum, cezasından filan değil ama. Siz nasıl gönül rahatlığıyla yakıyonuz Yorum bağlantısı
Cavit Doğan 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Yazın yakmam..Kışın güneşli havada yakmam..Geri kalan havalarda yakarım. Yorum bağlantısı
Ali Yaşar 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Eskiden gündüzleri yakardım. Sık sık ampül yakınca yakmamaya başladım. Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Pek Yakmam. Hava yağmurlu felan Olacak Ancak. Yorum bağlantısı
Şükrü Yıldızdal 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Loş ve yağmurlu havalarda ve uzun yolda mutlaka yakarım. Onun dışında aklıma gelirse yakarım. Ha bir de geceleri yakarım +1 Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Far sensörünün işine karışmamaya özen gösteririm. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Farları ve sisleri her zaman yakarım Biliyorum yalnış ama hoşuma gidiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Yaz kış.. uzun yolda yakarım... Stop fren karmaşası olacağından çekinerek şehir içinde gündüzleri yakmam... Yorum bağlantısı
Barkın Kayaoğlu 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Arkadaşlar, sisli bir hava yoksa sis farlarını yakmayalım lütfen. Çünkü karşıdan gelenin ya da arkadan yaklaşanın gözünü almaktan başka bir işe yaramaz. Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Bundan önce sürdüğüm araçlarda sürekli yakardım kısa farları. 308'de gündüz farı denen bir sistem mevcut. Gündüz farkedilebilir düzeyde ışık saçıyor. bunun haricinde aşırı sisli ve yağmurlu havalarda kısa farlarımı yine yakıyorum. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Arka sis lambasını gece gece gereksiz olduğu halde yakanlardan inanılmaz derecede rahatsız oluyorum.. Yorum bağlantısı
Guest Aydan Tambay 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 her zaman, parkları yakarım, hava yağışlı ve görüş alanı azaldıysa, farları yakarım. Şehir içi-dışı farketmez... Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Arka sis lambasını gece gece gereksiz olduğu halde yakanlardan inanılmaz derecede rahatsız oluyorum.. Hatta abartıp diğer stop lambasına takanlar (arka sis tek olanlarda), gece ışıldak gibi gezenler... Geçenlerde 3. fren lambasını da farlara bağlamış birini görmüştüm. Arkadaş ne işe yaradığını bilmiyor olsa gerek. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Kuzey Avrupa ülkeleri galiba, çümkü sürekli kasvetli bir havası var oraların.Ben gündüz hiçbir zaman yakmıyorum.Bazen parkları yakarım.Eskiden kalan bir anlayış var bende.Hele bir de uzunlarını yakanları görünce hiç yakasım gelmiyor.Arabamda sis lambası var.Sayılı kullanmışımdır. Yorum bağlantısı
Sami Aktaş 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Ben şehir içi- şehirdışı, gündüz-gece yıllardır hep yakarım...Gündüzleri farlar açık kalmış diye uyaranlar çıkıyordu ara sıra; xenon taktıktan sonra gösteriş için yaptığımı düşünenler çıktı... Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Yağışlı havalarda, tünellere ve alt geçitlere girerken, uzun yolda, hava kararmaya başlayınca yakıyorum. Yorum bağlantısı
Oğuz Yıldırım 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Bahçeli 7 de Farlar ,sisler ,neonlar,müzik açık gezerken polis amca çevirdi Senin arabaya çok elektrik faturası geliyordur , kapat bakayım israf oğlum demişti Yorum bağlantısı
Çağatay Demir 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Bahçeli 7 de Farlar ,sisler ,neonlar,müzik açık gezerken polis amca çevirdi Senin arabaya çok elektrik faturası geliyordur , kapat bakayım israf oğlum demişti Güzelmiş , Ben e-5 ve tem de yakarım hep. Evin oralarda dolancaksam yakmam pek. Yorum bağlantısı
Cihan Tiftik 28 Kasım 2008 Paylaş 28 Kasım 2008 Arkada parkla stop ayrı ayrı olduğundan gündüz de yakarım. Hergün şehirler arası yol yapıyorum zaten. Şu sıralar sabahları ciddi sis de oluyor. Çok yoğun sisli yerlerde arka sisleri de yakıyorum. Faydasından başka birşeyini görmedim. Arkasından gittiğiniz araça daha dikkatli şerit tahlili yapıyor,en basitinden bu faydası var. Ayrıca kullandığım araçların hepsi ya lacivert ya siyah. O yüzden farkedilebilirliği de artırıyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts