Ali Gürsoy 4 Nisan 2009 Paylaş 4 Nisan 2009 eee askerlik kolay değil. s.s kanunları var burada demişti bir komutanım hayırlı tezkereler Yorum bağlantısı
Burak Karadeniz 4 Nisan 2009 Paylaş 4 Nisan 2009 eee askerlik kolay değil. s.s kanunları var burada demişti bir komutanım hayırlı tezkereler Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 4 Nisan 2009 Paylaş 4 Nisan 2009 sen gül gidince gülebilecek misin bakalım :) Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 4 Nisan 2009 Paylaş 4 Nisan 2009 sen gül gidince gülebilecek misin bakalım :) aaa dimi burak daha yapmadı askerliği öğrenci statüsünde Yorum bağlantısı
Fatih Çalıkuşu 4 Nisan 2009 Paylaş 4 Nisan 2009 aaa dimi burak daha yapmadı askerliği öğrenci statüsünde benim askeri personel tanıdıklarım var,onun gideceği yerde karşılama komitesi olacaktır. Yorum bağlantısı
Yilmaz Özbay 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 Park + sis yakıyorum Sisleride beyaz yaptırdım Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 Park + sis yakıyorum Sisleride beyaz yaptırdım 64-1/b :lol2: Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 Açılımı nedir? Sis ışıklarını, sisli, karlı ve sağanak yağmurlu havalar dışında diğer farlarla birlikte yakmak. 15 Ceza puanı, peşin 45 Lira ceza :lol2: Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 Sis ışıklarını, sisli, karlı ve sağanak yağmurlu havalar dışında diğer farlarla birlikte yakmak. 15 Ceza puanı, peşin 45 Lira ceza burada da yakan arkadaşlar vardır ama ben gerçekten kızıyorum bu gibi durumlarda. ne gerek var yahu. bizim de sis lambamız var. gösteriş mi, özenti mi anlamadım gitti. güzel göründüğünü mü sanıyorlar bilmiyorum. polis de çoğu zaman bir şey demiyor. gözümle gördüğüm için söylüyorum. bazı polisler çok vurdumduymaz oluyor. yermek için söylemiyorum, benim de polis arkadaşlarım var doğal olarak. bir keresinde, önümde trafik polisi arkada ben, ışıkta duruyoruz. onun önündeki araba kırmızıda geçti. polis bir şey olmamış gibi bekledi, yeşil yanınca geçtik. ilerdeki ışıklar bize yeşildi ve polis sağdan gelen kırmızıda geçen bir başka arabaya durarak yol verdi. çoook şaşırdım ve üzüldüm. kızdım da tabii. biz adam olmayız abicim... Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 burada da yakan arkadaşlar vardır ama ben gerçekten kızıyorum bu gibi durumlarda. ne gerek var yahu. bizim de sis lambamız var. gösteriş mi, özenti mi anlamadım gitti. güzel göründüğünü mü sanıyorlar bilmiyorum. polis de çoğu zaman bir şey demiyor. gözümle gördüğüm için söylüyorum. bazı polisler çok vurdumduymaz oluyor. yermek için söylemiyorum, benim de polis arkadaşlarım var doğal olarak. bir keresinde, önümde trafik polisi arkada ben, ışıkta duruyoruz. onun önündeki araba kırmızıda geçti. polis bir şey olmamış gibi bekledi, yeşil yanınca geçtik. ilerdeki ışıklar bize yeşildi ve polis sağdan gelen kırmızıda geçen bir başka arabaya durarak yol verdi. çoook şaşırdım ve üzüldüm. kızdım da tabii. biz adam olmayız abicim... hocam belkide adamcağız lar bugün kimsenin ahını almayalım dediler o yüzden öyle davrandılar Yorum bağlantısı
Murat Dere 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 hocam belkide adamcağız lar bugün kimsenin ahını almayalım dediler o yüzden öyle davrandılar olabilir Ali'cim de, nasıl öğretmen her zaman öğretmense, polis de her zaman polis olmalıdır. bence tabii... Yorum bağlantısı
Koray Koru 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 Selamlar herkese, Farlarım her zaman açıktık, bu sayede bir çok görünmez kazadan kurtulmuşumdur, eski Civic aracımda yılda bir kısaları değiştirmek zorunda kalırdım, bakalım Focus da ne olacak Şehrin göbeğinde gündüz vakti sis yakanlara sinir oluyorum.Tamamen görmemişlik. +1 Yorum bağlantısı
Yiğitcan Coşar 1 Haziran 2009 Paylaş 1 Haziran 2009 Araba çalıştığı sürece açık benim farlarım... Yorum bağlantısı
Emrah Talay 6 Haziran 2009 Paylaş 6 Haziran 2009 genellikle gündüzleri parkları ve kısaları kullanıyorum. ben ce şehir içinde de kullanmak lazım. farkedilmek önemli. özellikle yayalar için. hele araçların büyük bir kısmının gri olduğu düşünülürse farkedilmek epey zorlaşıyo. uzun yolda özellikle bölünmemiş yollarda mutlaka kısalarla seyrediyorum. Yağmurda sisleri yakmıyorum. gece gündüz arabası hoş gözüküyor diye sislerini yakanlara illet oluyorum. gece karşıma gelirse sis farlarıyla uzunlarla karşılık veriyorum (ışığı kırmak lazım sonuçta) :-) Yorum bağlantısı
Uğur Aksoy 6 Haziran 2009 Paylaş 6 Haziran 2009 göz hizasına tutulan ışık demeti her zaman dikkat çeker,araçlarımızda gündüz dahil olmak üzere her zaman farlarımız kısa hüzmeli olarak açık tutulmalı. Yorum bağlantısı
Sercan Uçar 6 Haziran 2009 Paylaş 6 Haziran 2009 Farlar Gündüz Dahi Olsa Bence Yakılmalı Ki Ben Öle Yapıyorum Arabaya Binince Marştan Sonra Farlar Daha Sonra Sunroof Gibi Sıralamalarım Vardır Yorum bağlantısı
Mehmet Taner Kadak 7 Haziran 2009 Paylaş 7 Haziran 2009 (düzenlendi) Burda arabalarin gunduzleri uzun farlari yaniyor standart olarak. Gecenlerde polise sis farlarimi hava sisli olmasa bile kullanabilirmiyim diye sordum adam bu nasil bi soru dedi, benim ulkemde yasakta oyuzden sordum dedim guldu pis pis 7 Haziran 2009 tarihinde Mehmet Taner Kadak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 7 Haziran 2009 Paylaş 7 Haziran 2009 Nasıl bir polis öyle. Bence mesleğinden atılması gerek. Yurt dışında bazı ülkelerde gündüz farı açılıyor. Bence herzaman açılması gerekli. Sizi sollayan sollarken aynanıza girdiği zaman farı açıksa kolayca farkediyorsunuz, ama farı kapalıysa bazı arabalar farkedilmiyor. Bende devamlı gündüz farlarımı açıyorum. Nekadar çok farkedilirsek okadar iyidir. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 7 Haziran 2009 Paylaş 7 Haziran 2009 ''Ben farlarımı kapatmadan siz çenenizi kapatın'' deseydiniz , trafikte diğer şoförlerde aynı şeyi yapıyor ; ne diyor diye anlamıyorum farı gösteriyor yanıyor filan diyor , bende aynen onun farını gösteriyorum farın yanmıyor diye Başka neler gösteriyorsun abi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 7 Haziran 2009 Paylaş 7 Haziran 2009 Amerika da sis farına bir şey demiyolar demek:) Kurallar gereği park lambası ile sürmek yasak, arka sis de çok kötü hava koşullarında 50 km hızı geçmeden kullanılabilir. Farlar az daha olsa tüketimi arttırıyor. Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 8 Haziran 2009 Paylaş 8 Haziran 2009 Arka sisleri yakanlar daha bela. kendisi görüyormu acaba o kırmızı göz alıcı ışık demetini. şeytan diyor tut çıkar arabsından, sok gözüne o ışığı. 10 dk gözü görmeyince anlar herhalde nasıl olduğunu. Yorum bağlantısı
Yilmaz Özbay 9 Haziran 2009 Paylaş 9 Haziran 2009 Geçen öğlen çevirmeye durdurdular.Kısa farlar yanıyordu. Polisin kurduğu cümle; Beyefendi farlarını kapatırmısın Ozaman İstanbul' da İETT suç işliyor İstanbul' da İETT otobüslerinin gündüzleri far yakması zorunlu şimdi far yakılmalımı yakılmamalımı? Yorum bağlantısı
Engin Özarı 13 Haziran 2009 Paylaş 13 Haziran 2009 Yeni nesil bazı lüks araçlarda, güzdüz yanması için özel farlar var. Örneğin audinin bazı modelleri gündüz ledli farları var. Yorum bağlantısı
Guest Sinan Akg 13 Haziran 2009 Paylaş 13 Haziran 2009 Yeni nesil bazı lüks araçlarda, güzdüz yanması için özel farlar var. Örneğin audinin bazı modelleri gündüz ledli farları var. Bmwnın uzunların ordaki halkaları...Mercedesin farları yanar gunduzleri...Led olmayan audilerde uzunlar yanar,vw yeni golftede var bu özellik... Yorum bağlantısı
Recommended Posts